PERSOONLIJKE BEGELEIDING

In mijn coaching help ik je op een liefdevolle manier de klik weer te vinden met je innerlijke drive, je zelfvertrouwen én geheel niet onbelangrijk….je intuïtie, je eigen antwoorden. Als je echt terug gaat pakken naar wie je werkelijk bent en alles laat gaan wat niet meer voor je werkt, dan zul je merken dat het leven zich naar je wezen gaat voegen. Je plek vinden in de wereld is uiteindelijk een inwendige klus. Eentje waar ik je graag bij help. 

Holistische coaching

Mijn aanpak is holistisch, ik kijk naar het totaalplaatje. Als er iets niet loopt in een bepaald aspect van je leven is dat het resultaat waar we op focussen, maar wat we aan gaan pakken……komt uiteindelijk altijd terug op jou (dat kan ik je nu alvast verklappen). Want “Vind je ware zelf” en je hebt alle antwoorden. Ik help ze alleen mee terug het daglicht in. Geloof me, dan los je alle “uiterlijke” problemen buiten je veel makkelijker op, zo ze niet onderweg al verdwenen zijn.

Praktisch, aards en spiritueel

Mijn methodes zijn divers, ik kijk wat je nodig hebt en wat bij je past. We maken samen een reis en geven elkaar een commitment van 3 of 6 maanden. Daarbij is het motto “Anything goes”, want het gaat om het resultaat, niet om hoe we er komen. Mijn aanpak is echter niet zweverig, ook al werk ik veel met visualisatie, energie -en lichaamswerk, yoga nidra en labyrinten. Ik heb een stevige aardse bodem met mijn wetenschappelijke onderzoeksachtergrond (psychologie), mijn life-coaching opleiding met de NAC methode van Anthony Robbins, mijn vaardigheden als yoga docent (nidra en dru) en mijn Tilburgse boerenknol achtergrond. 

Coaching is een innerlijke reis

Coaching is transformerend en gericht op mensen die nieuwe wegen willen gaan en daar ook actief mee bezig willen zijn. Het meeste werk verzet je tussen de gesprekken in. “It will only work if you do”. Je inzet is belangrijk.

Beginnen met de reis?

Als je interesse hebt in een coachingstraject, dan nodig ik je uit me een mail te sturen. Op de pagina hieronder vind je het contactformulier. Je mag uiteraard ook je vragen stellen als je die hebt: info@moniquecoppens.nl

Ik stuur je dan een mail met een aantal vragen, die vul je in, zodat ik kan kijken of we een goede match zijn voor elkaar. Indien het een “ja” is, maken we een bel afspraak voor een intake gesprek en stuur ik je een offerte. Er zijn diverse mogelijkheden. We kunnen de coaching en begeleiding vormgeven met een mix van labyrint lopen, yoga nidra en wandel coaching, maar ook skype of telefooncoaching is mogelijk. Daarnaast heb ik online materialen die we erbij kunnen pakken.

Confronterend en rustgevend tegelijk.

Mijn coachingsessie met Monique heeft me heel bewust gemaakt van de manieren waarop ik mezelf saboteer en ze heeft meteen uitgelegd hoe ik daar iets aan kan doen. Het is een geruststelling om te horen dat mijn problemen niet uniek zijn, dat veel creatieve ondernemers hier wel eens last van hebben.

Ik kan de coaching aanraden als je écht wilt weten waarom iets niet lukt of waarom je vastloopt. Monique weet heel goed hoe ze je in beweging kan krijgen. Het was confronterend en rustgevend tegelijk. Het was zoals Monique al zei: “Niet altijd leuk maar het is wel goed voor je”

Ik had het gevoel dat ik alles tegen haar kon zeggen. Monique is scherp en direct maar niet oordelend, dat laat ze aan mij over. En fijn om naast verbeterpunten ook te merken wat goed gaat, wat de kracht is van mijn bedrijf, dat we daar samen over nagedacht hebben.

Ik was verbaasd dat je in één uur zoveel kunt bereiken!

Karen Meijs

schrijfster, www.kaatjechocolaatje.nl

Vanuit vertrouwen en rust leven en werken.

De coachingsessie met Monique heeft me helderheid en focus gegeven. Ze liet me inzien dat er een helder verhaal c.q oplossing achter een ingewikkeld probleem zit. Door mij stapsgewijs dat te laten voelen en zien, heb ik zelf weer de regie in handen gekregen. Het is mooi om te ervaren wat ze in slechts een sessie met me heeft kunnen bereiken. De begeleiding van Monique is een mooie combinatie tussen gepaste afstand en hartverwarmend enthousiasme en bevlogenheid. Deze sessie is echt een aanrader als je een goede frisse wind door je hoofd, hart en lichaam nodig hebt. Het rapport wat je na afloop van de sessie ontvangt, geeft op een heldere manier weer wat er allemaal is besproken. Dit geeft nogmaals een boost.

Dank je wel voor die sessie. Ik pluk er nog steeds de vruchten van.

Elke keer haal ik dat beeld weer naar boven van onze visualisatie en dat is zo bevestigend van hoe het werkt. Vanuit vertrouwen en rust leven en werken.”

Eveline Bosselaar

Fysiotherapeute, www.tijdvoorfysiotherapie.nl

Coltrui en een mok thee

Onlangs liep ik vast tijdens het opzetten van mijn onderneming en nam contact op met Monique voor coaching. Met hele duidelijke en scherpzinnige vragen zette Monique de toon.

En deze toon zet ze voort tijdens onze gesprekken waar ze heel goed luistert en snel doorpakt. Monique is als die vrouw die tegenover je zit met coltrui en een kop thee en echt benieuwd is naar je verhaal.

In een paar sessies had Monique mijn grootste blokkade dan ook al bij de kladden en loodste me met groot gemak naar zowel een oplossing als een heel fijn gevoel. Grote schoonmaak!

Ik ben nu dan ook weer vol enthousiasme aan het werk met mijn onderneming. En merk dat de coaching ook op andere terreinen van mijn leven doorwerkt! Ik kan het je echt aanraden.

Margreet Jasper

Neem contact met me op en vertel me wat je zoekt!

9 + 14 =