Authentieke groei voor jou & jouw bedrijf

- Gegarandeerd Lulkoekvrij -

Ontdek je Merk Archteype VIP pakket

Een fantastisch VIP pakket waarin je ontdekt wat je sterke kanten zijn en welke klanten je aanspreekt. Het is een feestje om samen met je archetypen de Merkwegwijzer te creëren waarmee je een ijzersterke en bezielde uitstraling creëert in alles wat je doet..

Money Mindset VIP pakket

Dit VIP pakket helpt je heel erg als je het moeilijk vind om te bepalen wat je voor prijs moet vragen voor je diensten en hoe je je prijzen duidelijk en zonder samengeknepen billen communiceert met je potentiële klanten. En daarbij doet het ook wonderen voor je zelfvertrouwen

VIP 6 maanden coachtraject

vrouw met laptop en geldbiljetten

Wil je écht serieus doorpakken en het niet alleen doen? Dan is dit coachingstraject van 6 maanden iets voor jou.

Ik begeleid je in het maken van een fantastisch aanbod en je leert hoe je dit vervolgens goed en makkelijk kunt verkopen aan jouw ideale klanten. Ik help je ook met je teksten en uitstraling. Je bouwt een duurzaam fundament op voor je bedrijf waarmee je heerlijk vooruit kan en we zorgen bovenal dat het past bij jou!

Klinkt dit je goed in de oren? Heb je vragen?
Boek dan snel een ontdekgesprek met me zodat we afkunnen stemmen of het passend voor je is.

Samen werken aan jouw succes? Boek een gratis en vrijblijvend Ontdekgesprek!

Omdat coaching zo persoonlijk is, is het fijn om elkaar te spreken voordat we aan de slag gaan. Daarom bied ik je een gratis ontdekgesprek aan. In dit gesprek gaan we bepalen of mijn coaching op dit moment ook echt is wat je nodig hebt. En natuurlijk kijken we of het tussen ons klikt. Daarnaast heb je alle ruimte om je vragen te stellen. Het ontdekgesprek is geen coaching, maar het zal gegarandeerd dingen voor je verhelderen. En als we ontdekken dat mijn aanbod niet bij je past, dan zal ik je doorverwijzen naar opties die beter voor je aansluiten.

Je kunt je ontdekgesprek aanvragen door een mail te sturen naar info@moniquecoppens.nl Ik zie er naar uit je te ontmoeten!