Yoga lessen

Yoga is een van mijn favoriete tools om goed in mijn vel te zitten en het helpt me in mijn groei als mens. En dat wil ik graag delen met anderen. Ik geef les in yoga nidra en ik ga vanaf september ook lessen dru yoga geven waarvoor ik nu nog in opleiding ben. In mijn nidralessen kom je zeker ook al wat van die mooie vloeiende vorm van yoga tegen.

Hier vind je meer informatie over mijn yogalessen

Yoga Nidra online

Yoga Nidra is een vorm van yoga waarbij je gesproken aanwijzingen opvolgt dus het is ook prima online te doen. Op mijn andere website wwww.yoganidrameditatie.nl vind je mp3’s met meditaties. Je kan er één gratis downloaden om het uit te proberen.

Klik hier om de gratis yoga nidra meditatie mp3 te downloaden

Cursussen en Workshops

In mijn cursussen en workshops richt ik me vaak op een thema, zoals “loslaten en opruimen”, “energie & intuïtie” en “vrouwelijke energie”. ik gebruik dan verschillende werkvormen, zoals yoga, visualisatie en coachingsoefeningen. Ook vind ik het fijn om samen te werken met anderen, denk dan bijvoorbeeld aan een workshop yoga nidra met live muziek of de cursus intuïtieve ontwikkeling die ik met Esther Oomen aanbied.

Kijk in de agenda voor aankomende activiteiten

Coaching

Op dit moment is het niet mogelijk om een coachingstraject bij me te starten. Later dit jaar komt er wel een mogelijkheid om persoonlijk met mij te werken in een intensiever en langer traject. Schrijf je in voor mijn email updates en je hoort het als eerste!

Schrijf je in voor emailupdates