Met mijn Coaching Intensive “Vol in Bedrijf” maak jij een praktisch exit plan voor die bijbaan en ga je een heel gericht actieplan maken voor de groei van je bedrijf, op een manier die bij jouw situatie past.

Meer weten? Klik hier!

De écht leuke klanten voor je winnen met jouw unieke uitstraling en boodschap, zonder je goede smaak bij het vuilnis te zetten en/of die slijmjurk aan te trekken.

Meer weten? Klik hier!
Ben je er klaar voor om jezelf op een nieuwe, krachtige manier te verhouden tot geld? Om je geldblokkades te vervangen door een fantastische, frisse kijk op jezelf, eentje waarin je jezelf wél op waarde schat?

Meer weten? Klik hier!

Wil je écht serieus doorpakken en het niet alleen doen? Het maakt niet uit of je net begint of al heel lang bezig bent, samen bouwen we een duurzaam fundament voor je bedrijf wat echt past bij jou!

Meer weten? Klik hier!

Samen werken aan jouw succes?

Weten welke resultaten jij kan bereiken met mijn coaching? Laten we afstemmen via een gratis en vrijblijvend gesprek en je gaat het ontdekken! In dit gesprek gaan we bepalen of mijn coaching op dit moment zinvol voor je is en natuurlijk kijken we of het tussen ons klikt. Het ontdekgesprek is geen coaching, maar het zal gegarandeerd dingen voor je verhelderen. En als we ontdekken dat mijn aanbod niet bij je past, dan zal ik je doorverwijzen naar opties die beter voor je aansluiten.

Je kunt je ontdekgesprek aanvragen door een mail te sturen naar info@moniquecoppens.nl of gebruik onderstaande knop.

Dit is een gesprek via ZOOM waarin we nagaan waar je staat met je bedrijf en waar je heen wilt.
We kijken dan ook of het voor ons beide passend is om samen te werken. Het gesprek is gratis en verplicht je tot niets.
Prik een datum en beantwoord de vragen en dan zie ik je snel!