Superhelder over je aanpak en strategie?

Ontdek het in een Bedrijfsverhelderingssessie!
Boek nu!

Bedrijfsverheldering

Weet je even niet wat je volgende stappen zijn voor je bedrijf en vind je het lastig om tijd en geld vrij te maken voor een mentor en coach, maar voel je wél dat je iets in die richting nodig hebt?

I hear ya!

Soms ben je nog niet klaar voor een heel traject, maar heb je gewoon een zetje nodig.
• Wil je gewoon weten wat je volgende drie stappen gaan zijn
• Waar je je op moet focussen
• Waar je wat los kunt laten

Daarom heb ik “Bedrijfsverheldering” in het leven geroepen.
Ik vind het geweldig fijn om vrouwelijke ondernemers te helpen met een zetje, met meer helderheid en advies en coaching op maat. Bedrijfsverheldering is een kort, intensief en scherp coachingspakket waarin je in korte tijd iets kunt verhelderen of doorbreken voor jou en je bedrijf, zodat het weer lekker gaat stromen en je het verder weer goed alleen af kan.

Hoe het werkt

• Heel simpel, na aankoop van een pakket krijg je een link naar mijn agenda om een tijdstip te reserveren en je vult een korte vragenlijst in waarin je aangeeft welk resultaat je zoekt. Daarmee gaan we aan de slag in jouw sessie.
• Mogelijk stuur ik je nog een voorbereidende oefeningen toe waarmee je thuis voor de sessie aan de slag kan, maar het is altijd gericht op het resultaat dat je zoekt
• In onze drie uur durende sessie krijg je een concreet “drie stappenplan” helder voor jezelf en werken we zonodig aan je mindset en houding.

Unieke Kans

Tijdens deze introductieperiode (april-mei-juni 2021) verzeker ik je van een doorbraak in het resultaat dat je zoekt en anders krijg je je geld terug! Je loopt geen enkel risico, als je 14 dagen na de sessie aangeeft dat het niet voor je heeft gewerkt, krijg je je geld gewoon van me terug.

Het is niet nodig om vooraf kennis met me te maken via een ontdekgesprek, maar als je dat wel wilt, is dat zeker een mogelijkheid. iStuur me dan een mail om een kort kennismakingsgesprek aan te vragen.

En als je klaar bent voor een doorstart, een bedrijfsverheldering, dan boek je sessie hier:

overzicht van de 12 merk archetypen