Wil je écht serieus doorpakken en het niet alleen doen?

Samen gaan we je bedrijf doorlichten en kijken wat werkt en niet werkt. Het maakt niet uit of je net begint of al heel lang bezig bent. Als je maar graag wilt doorgroeien, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Samen bouwen we een duurzaam fundament voor je bedrijf waarmee je heerlijk vooruit kan en we zorgen bovenal dat het past bij jou!

En we gaan vooral ook praktisch aan de slag, Tijdens dit traject ga je nieuwe manieren uittesten om je aanbod onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Daarbij doorlopen we een aantal fasen:

Fase 1: Jij en jouw bedrijf

In deze eerste maand bekijken wat jouw behoeften zijn voor je bedrijf en wat je voor talenten en kennis in huis hebt.

We kijken ook naar je merk archetypen en de richting die deze op wijzen. Door dit samen te nemen met de inzichten over jou ontstaat er een mooie originele blauwdruk.

Je krijgt meer herlderheid over je richting, je visie en missie en wat jouw kernprodukt of dienst is.

Fase 2: Jouw klant

Nadat we weten wat jouw unieke bedrijfsblauwdruk is, gaan we kijken voor wie jouw aanbod het meest geschikt is. We gaan echt op onderzoek uit en je gaat potentiële klanten benaderen en spreken en dit evalueren we samen tijdens onze sessies

Fase 3: Jouw aanbod

Nu we helder hebben wie jouw meest ideale klant is, gaan we samen aan de slag met een goed product aanbod waar we samen de inhoud, de teksten en de uitstraling voor maken. En wederom gaan we dit live testen met je potentiële publiek.

Fase 4: Marketing & Verkoop

Nu is het tijd om het echt glashelder neer te zetten, we maken een marketingplan voor je waarmee je echt aan de slag kunt met je nieuwe loepzuivere bedrijfsplan. Ook is er aandacht voor verkoopmethoden en je prijsstelling.

Het traject loopt 9 maanden, omdat ik graag wat lucht in de planning wil hebben en we om vakanties heen kunnen werken, maar ook omdat ik geloof in de waarde van tijd om dingen uit te testen en ook even te laten “sudderen”.

Daarnaast is het een traject op maat. Voor de ene persoon is de eerste fase het lastigst en voor een ander juist weer de laatste fasen. We doorlopen alles en besteden extra aandacht aan jouw specifieke behoeften

Klinkt dit je goed in de oren? Heb je vragen?
Boek dan snel een gratis en vrijblijvend ontdekgesprek met me zodat we afkunnen stemmen of het passend voor je is.

Ik kan Business Alchemy in een 3 maanden traject doen, of een 6 maanden traject. Je investering ligt dan tussen de 2000 en 4000 euro. Ik help je graag bepalen of je dit en meer makkelijk terug kunt verdienen in de tijd dat we samen werken!

Esther: Het helpt je om je eigen pad te vinden en dat je voelt “Dit is de goede weg”.

Ik ben al een tijd bezig met het opbouwen van mijn eigen coachingsbedrijf en ik heb altijd van alles gedaan en ik wist dat het er in zat, dat het me zou moeten kunnen lukken, maar ik kreeg het er op een of andere manier niet goed uit. Ik was altijd dingen aan het uitwerken en uitproberen, maar kon niet bepalen welke dingen ik de volle aandacht wilde geven. Wat zou nu echt gaan werken?

Door de Merk Archetype Intensive met Monique heb ik duidelijke keuzes kunnen maken voor de richting van mijn bedrijf. Ik kreeg bevestigd dat ik graag dieper werk met mensen in 1 op 1 trajecten. Niet lang daarna koos ik voor een opleiding autisme coaching.

Een jaartje later heb ik het 6 maanden traject gevolgd bij Monique om mijn ideale klant en zijn of haar proces beter in kaart te brengen. Waar ik veel aan heb gehad is het ontdekken dat het echt staat of valt met het kennen van jouw doelgroep. Ik wist dat dat belangrijk was hoor, maar ik kreeg dat zelf niet goed duidelijk en dat hield me al jaren tegen. Het doen van de interviews was leuk en zo ontdekte ik dat ik met werknemers wilde werken. En dat heeft er voor gezorgd dat ik nu een doelgroep heb gekozen waarmee ik het ook echt fijn vind om te werken en die bij mij past.

Ik merkte dat ik zelf zo in die materie zit, dat je er niet meer van een afstandje naar kunt kijken en daar heeft Monique mij heel goed bij geholpen. Ik vind het supergaaf dat ik dadelijk mijn eigen traject heb. Dat ik niet meer werk met het traject en complete methodes van iemand anders, maar er nu zelf een heb gebouwd met alles wat ik al gedaan en geleerd heb. Helemaal afgestemd op mijn ideale klant. Dat vind ik heel erg gaaf.

Ik heb echt zo’n gevoel van “Oh yes, wat fijn om hier nu lekker op mijn eigen manier mee aan de slag te gaan! En dat bedoel ik op een goede manier hoor. Het is voor mij belangrijk dat het ik het op mijn eigen manier moet doen, dat werkt ook het beste voor mij. Ik ben te eigenwijs om het te doen zoals iemand anders zegt dat ik het moet doen. En dat heb ik ook door dit traject. Het is nog niet af, er moet nog aan geschaafd worden, maar ik ben wel heel blij dat ik mijn eigen ding heb. Het hoeft ook niet helemaal perfect te zijn, want misschien doe ik over drie jaar wel weer helemaal iets anders omdat ik dan weer nieuwe dingen geleerd heb, als dit maar loopt!

Esther Oomen

LEKKER IN JE VEL MET AUTISME, www.lekkerinjevelmetautisme.nl

Working with Monique on my creative and empowerment business in her VIP 6 month coaching program is going beyond my expectations. Not only how I relate to myself, but how I choose to take my business to a whole new level, creating something that I am truly passionate about as well as a business that will support me in my life.

Her years of experience and diverse wealth of knowledge and skills are a great asset as she helps me progress through creating solid foundations on which my business can grow, with the added bonus that she understands the creative and spiritual mind which are really helping me define my business and set me on the road for success.

Hazel Grace

WOMEN'S WISDOM FACILITATOR VISIONARY ARTIST | WRITER | CEREMONIALIST, www.hazelgrace.online