Op een dag fietste ik langs een onooglijk stukje Tilburg toen ik ineens het Chartres labyrint zag, op een kunstwerk op het Julianapark. Het kunstwerk is mooi, de plek waar het staat is afschuwelijk. Ondanks dat je wordt omringd door verkeer is het de moeite waard om dit labyrint met je vinger te lopen zoals Wendy en ik doen in deze video. Want het labyrint werkt gewoon! We vertellen je meer over labyrint lopen en we vertellen in deze video wat wij leerden van deze labyrintwandeling. Voor meer informatie over labyrinten kun je kijken op deze pagina

Het kunstwerk is gemaakt door Marinus Boezem en Marianne Bremers in opdracht van de Gemeente Tilburg. Volgens deze website symboliseert het een universele en aardse weerspiegeling, waarbij het labyrint staat voor de aardse wandeling door ruimte en tijd, op zoek naar het universele.

Overigens ben ik benieuwd of dit labyrint ook door anderen wordt gelopen, ik heb het wel aangemeld op deze site waarop je alle labyrinten ter wereld kunt vinden.

p.s Deze video maakte ik in maart 2017 voor mijn oude site Persoonlijk Paradijs