Ben je een Ambitieuze en bewuste vrouw
die voluit wil gaan in haar bedrijf? ?

Lees dan vooral verder.

Je hebt veel gedaan, hebt veel in huis. Een goed stel hersens, je bent goed met mensen, je bent opgeleid tot over je oren en je wil goed doen in de wereld!

En omdat je dat in loondienst niet zo goed vorm kan geven zoals jij dat wilt, zoals jij dat belangrijk vindt, ben je je eigen bedrijf begonnen. Niet omdat je nou zo graag een eigen bedrijf moest hebben.

En gaandeweg heb je ontdekt dat “je ding doen”, mensen helpen iets is wat je kent, waar je goed in bent en waar je van geniet. Maar dat “bedrijf doen”, dat is weer wat anders. En marketing, “jezelf verkopen” voelt helemaal een “noodzakelijk kwaad”.

En toch. En toch.

Je weet ook dat zonder een stevig fundament en goede inkomsten, je het moeilijk in je bedrijf.

Maar dat kan echt anders,

ook als je denkt dat je geen “zakelijk” type bent.

Ik heb twee prachtige trainingen voor je die je gaan helpen het gesappel en gepiel (excusez le mot) achter je te laten en de zaken nu eens echt goed neer te zetten. Zodat je een grote impact kunt maken, meer mensen beter kunt helpen én er zelf ook goed van kunt leven.

Dit zijn:

Ontdek je Merk Archteype

Een fantastische training waarin je ontdekt welk archetypes je bedrijf heeft en wat je sterke kanten zijn en welke klanten je aanspreekt. Het is een feestje om haar te leren kennen en om met je archetype samen te leren werken.

Voor meer informatie over deze training kijk je hier

Money Mindset Training

Deze training helpt je heel erg als je het moeilijk vind om te bepalen wat je voor prijs moet vragen voor je diensten en hoe je je prijzen duidelijk en zonder samengeknepen billen communiceert met je potentiële klanten. En daarbij doet het ook wonderen voor je zelfvertrouwen

Voor meer informatie over deze training kijk je hier

Soulful Business Success Formula

En wil je écht serieus doorpakken en binnen 6 maanden je succesvolle bedrijf hebben staan, met een geweldige marketingstrategie en het zelfvertrouwen om het te doen, dan heb ik ook een individueel traject waarin je persoonlijk door mij wordt getraind en gecoacht om dit waar te maken.

Voor meer informatie over deze training kijk je hier

Voor alle drie de pakketten geldt dat ik je graag eerst wil spreken, om te kijken of het voor ons beide een goede match is. In dit “ontdekgesprek” kun je al je vragen stellen en bepalen wat een goede investering is voor jou en jouw bedrijf.

Mail naar info@moniquecoppens.nl en vertel me waar je staat met je bedrijf en waar je aan wilt werken en dan krijg je van mij een link om een ontdekgesprek te boeken in mijn agenda.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten als jij een bewuste ondernemende vrouw bent met ambitie en/of een duidelijk gevoel dat het jouw tijd is om het groter aan te pakken.