Wil jij meer contact met je intuïtie,
doe dan mee aan deze cursus intuïtieve ontwikkeling!

In een kleine informele setting krijg je uitleg en ga je oefenen met het “lezen” van energie en het luisteren naar je intuïtie. Dat is natuurlijk leuk en vermakelijk, maar het kan ook echt een grote bijdrage zijn in je persoonlijke ontwikkeling, want het is superfijn om te ontdekken hoe jouw voelsprieten werken!

En omdat je oefent in een kleine groep met andere geïnteresseerden is het heel veilig gewoon te zeggen wat in je op komt en ga je leren vertrouwen op wat je voelt en weet. Je zal verbaasd zijn over wat je in korte tijd leert en hoe raak je ingevingen zijn.

Deze cursus wordt op 6 woensdagavond in Tilburg gegeven. De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur. Iedere avond heeft een andere invalshoek, maar het thema is steeds dat je leert om af te stemmen op de energie van een voorwerp of persoon. De onderwerpen zijn:

11-09 Bijenwas strijken en lezen
25-09 Foto’s lezen
09-10 Essentie voelen
23-10 Voorwerpen lezen
06-11 Automatisch schrift
20-11 Intuïtief orakelkaarten lezen

Mee doen aan de cursus kost € 187,50 per persoon. Koffie, thee en iets lekkers zijn inbegrepen, net als de btw.

esther oomen cursus intuïtieve ontwikkeling

Esther Oomen


Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers.

Vraag je je af of de cursus Intuïtieve Ontwikkeling geschikt voor je is? Of wil je je opgeven? Stuur dan een mail naar Esther esther@natuurlijkeaandacht.nl en zij informeert je verder. Je kan je ook aanmelden via haar website: Klik dan hier