Vorige week deed ik een VIP dag met een klant die ik al langer ken en vaker heb gecoacht en dat was heerlijk, dat voelt als een thuiswedstrijd (euh zonder wedstrijd).

Wat er zo gaaf aan was, was dat ze eigenlijk vooral heel erg werd bevestigd dat haar allereerste ideeën voor haar bedrijf afgestoft mochten worden en weer centraal mochten staan. Ze vond een weg terug. 

Dat is ook mijn eigen ervaring met deze training en coaching. Vaak weet je vrij aardig wat je wil gaan doen, totdat je je in het online feestgedruis van de social media & netwerken begeeft. Daar loop je namelijk de kans behoorlijk afgeleid te worden door de nieuwste hypes en al die andere dingen die je zou kunnen doen met je coachvaardigheden bijvoorbeeld, of met je deskundigheid. Om dan nog maar niet te spreken van alle opleidingen die je zou kunnen en willen doen…

Een van de grootste winsten die ik dit jaar heb gemaakt door me volledig in mijn businesscoachingsopleiding te storten en helder te krijgen wat ik wil gaan doen, is dat ik nauwelijks meer iets volg op social media. Ik doe geen challenges meer en ik lees nauwelijks nog berichten of nieuwsbrieven. Ik ben verzadigd. En ik weet wat voor mij wel en niet werkt als persoon. En dát laatste…..daar zit het hem in. Je persoonlijk laten coachen geeft echt een oplossing op maat, iets wat werkt voor jou in jouw bedrijf.

Voor mij was dit echt “het jaar van de coaching”. Ik heb zelf ontzettend veel gecoacht, buddy coaches in het programma en al een aantal klanten voor mijn nieuwe richting. En ik ben héél, héél veel gecoacht. Ik ben door verschillende businesscoaches gecoacht. Ik heb me aangemeld voor leefstijl coaching om mezelf echt eens te laten werken aan mijn gewicht en ik heb persoonlijke geavanceerde spirituele coaching ontvangen, die heel veel voor me heeft verdiept. 

En het mooie is, elk stukje heeft wel weer effect op het andere. Dus als je vast zit is mijn advies, pak ergens een stukje op en begin het te ontrafelen en écht, laat je helpen als het kan. Dan kom je zo veel sneller waar je zijn moet!

En natuurlijk komt dan hier mijn voorstel om je door MIJ te laten coachen als het stukje wat je wil ontrafelen te maken heeft met je bedrijf.

Ik heb twee VIP pakketten waarbij de ene echt helpt om helder te krijgen wat je wilt aanbieden en voor wie dat geschikt is. Het helpt je om op een nieuwe manier naar buiten te komen met je bedrijf (Merk Archetype) en het andere is gericht op Money Mindset en dat doet echt wonderen voor zelfvertrouwen én je portemonnee.

In zwarte vrijdag had ik geen zin, maar voor een mooie VOLLE MAAN-DAG feestaanbieding ben ik altijd wel te vinden….

Daarom heb ik voor drie mensen de volgende aanbieding:
Boek je de Merk Archetype VIP dag, dan krijg je de Money Mindset VIP dag t.w.v 500 euro kado! Dat betekent dat je twee VIP pakketten kunt scoren voor 800 euro exclusief btw. Je kan dan t/m eind februari jouw tijdstippen boeken, In december heb ik overigens nog maar twee data opties, want ik doe aan vakantie.  

Zin an? Om het jaar goed te beginnen? Mail me op info@moniquecoppens.nl en dan kijken we eerst even of het passend voor je is! En ja, als ik denk dat het je verder gaat helpen, dan ben je de mijne hehehe 😉