Geweldige titel hè? Ik heb hem hartstikke gejat. Van Tama J. Kieves. Zij heeft een boek geschreven dat “This time I dance” heet en ik heb het puur voor de titel aangeschaft. Als je zo’n mooie titel kunt verzinnen, dan wordt het met de inhoud ook wel wat, dacht ik. En dat klopte gelukkig ook.

In “This time I dance” vertelt Tama hoe ze afscheid nam van haar drukke baan als advocate omdat ze langzaam dood aan het gaan was achter haar bureau op de dertiende verdieping met werkdagen van 10 uur of meer. Een vriendin van haar gaf haar het zetje wat ze nodig had om voor het avontuur te gaan door te zeggen

“Als je zo succesvol bent met iets waar je niet van houdt, wat zou je dan kunnen doen met werk waar je wél van houdt?”

Mooi hè? Het boek is trouwens geen “Hoe doe je dat?” boek voor mensen die van baan willen veranderen. Het staat vol met prachtige en grappige teksten over je moed vinden, geduld hebben met jezelf, je hart volgen en het heeft me zeker ook geïnspireerd om nog verder te sleutelen aan mijn bedrijf. Want ook ik wil het graag dansend doen!

Voor mij betekent dat, dat ik mijn werkzaamheden en aanbod zo inricht dat het optimaal werkt voor de klanten die ik het liefst wil helpen terwijl ik het ook super voedend en bekrachtigend maak voor mezelf. #workinprogress. Dit is ook wat ik voor mijn klanten wil doen en daarom ben ik weer een nieuwe ronde interviews aan het houden, hieronder vind je de oproep.

Als je niet aan de beschrijving voldoet, maar je wilt wel graag een gratis sessie, dan laat het me weten. Krijg je die van me, als dank voor je inschrijving! Gaan we kijken hoe jij het dansend kunt doen 😉

En dat brengt me aan het einde van deze mail. Ik zou het superfijn vinden om even van je te horen of je deze mail goed hebt ontvangen en of het goed bij je is geland 😉

Mocht je mensen kennen voor wie deze mail ook geschikt is, stuur hem gerust door!

Ik wens je een hele fijne week!

Liefs

Monique

“Let the way that you work love you. Let the way conform to your own holy nature instead of squeezing yourself into tight places or giving yourself so much space that you drift away”

~ Tama J. Kieves

Laat de manier waarop je werkt je liefhebben. Laat de manier waarop je werkt in overeenstemming zijn met je eigen heilige aard in plaats van jezelf in het nauw te drijven of jezelf zoveel ruimte te geven dat je wegdrijft