Evaringen met “Business Alchemy

Dit is een coaching traject van 6 maanden waarin we heel specifiek werken aan de groei van jouw bedrijf. Het is super op maat, je kunt dingen inbrengen die op dat moment spelen. Doorgaans bepalen we heel helder samen je doelgroep en je productaanbod en kijken dan naar een marketingstrategie. Werken aan je zelf als ondernemer hoort ook echt bij dit proces

Ik vind het supergaaf dat ik dadelijk mijn eigen traject heb. Dat ik niet meer werk met het traject en complete methodes van iemand anders, maar er nu zelf een heb gebouwd met alles wat ik al gedaan en geleerd heb.

Ik ben al een tijd bezig met het opbouwen van mijn eigen coachingsbedrijf en ik heb altijd van alles gedaan en ik wist dat het er in zat, dat het me zou moeten kunnen lukken, maar ik kreeg het er op een of andere manier niet goed uit. Ik was altijd dingen aan het uitwerken en uitproberen, maar kon niet bepalen welke dingen ik de volle aandacht wilde geven. Wat zou nu echt gaan werken?

Door de Merk Archetype Intensive met Monique heb ik duidelijke keuzes kunnen maken voor de richting van mijn bedrijf. Ik kreeg bevestigd dat ik graag dieper werk met mensen in 1 op 1 trajecten. Niet lang daarna koos ik voor een opleiding autisme coaching.

Een jaartje later heb ik het 6 maanden traject gevolgd bij Monique om mijn ideale klant en zijn of haar proces beter in kaart te brengen. Waar ik veel aan heb gehad is het ontdekken dat het echt staat of valt met het kennen van jouw doelgroep. Ik wist dat dat belangrijk was hoor, maar ik kreeg dat zelf niet goed duidelijk en dat hield me al jaren tegen. Het doen van de interviews was leuk en zo ontdekte ik dat ik met werknemers wilde werken. En dat heeft er voor gezorgd dat ik nu een doelgroep heb gekozen waarmee ik het ook echt fijn vind om te werken en die bij mij past.

Ik merkte dat ik zelf zo in die materie zit, dat je er niet meer van een afstandje naar kunt kijken en daar heeft Monique mij heel goed bij geholpen. Ik vind het supergaaf dat ik dadelijk mijn eigen traject heb. Dat ik niet meer werk met het traject en complete methodes van iemand anders, maar er nu zelf een heb gebouwd met alles wat ik al gedaan en geleerd heb. Helemaal afgestemd op mijn ideale klant. Dat vind ik heel erg gaaf.

Ik heb echt zo’n gevoel van “Oh yes, wat fijn om hier nu lekker op mijn eigen manier mee aan de slag te gaan! En dat bedoel ik op een goede manier hoor. Het is voor mij belangrijk dat het ik het op mijn eigen manier moet doen, dat werkt ook het beste voor mij. Ik ben te eigenwijs om het te doen zoals iemand anders zegt dat ik het moet doen. En dat heb ik ook door dit traject. Het is nog niet af, er moet nog aan geschaafd worden, maar ik ben wel heel blij dat ik mijn eigen ding heb. Het hoeft ook niet helemaal perfect te zijn, want misschien doe ik over drie jaar wel weer helemaal iets anders omdat ik dan weer nieuwe dingen geleerd heb, als dit maar loopt!

Esther Oomen

Lekker in je Vel met Autisme

Ik vond Monique’s coaching verhelderend.

Ze vraagt echt door om dingen specifieker te maken, knelpunten. En ze blijft zoeken totdat ze een ingang vindt, ik heb je wel drie keer horen zeggen “ja, maar dat is nog steeds te algemeen”.

Ook de vier stappen om tot een duidelijke omschrijving te komen voor mijn ideale klant was heel fijn. Het bevestigt, maar het laat ook dingen afvallen, je laat me dingen overwegen, naar bepaalde overtuigingen kijken. Dank je wel!

Gallieth Haaker

Burnout Coach, gezondgesprek.com

Her years of experience and diverse wealth of knowledge and skills are a great asset as she helps me progress through creating solid foundations on which my business can grow

Working with Monique on my creative and empowerment business in her VIP coaching program is going beyond my expectations. Not only how I relate to myself, but how I choose to take my business to a whole new level, creating something that I am truly passionate about as well as a business that will support me in my life.

Her years of experience and diverse wealth of knowledge and skills are a great asset as she helps me progress through creating solid foundations on which my business can grow, with the added bonus that she understands the creative and spiritual mind which are really helping me define my business and set me on the road for success. 
Hazel Grace – UK

Hazel Grace

Hazel Grace Online

Evaringen met de “Merk Archetype Intensive”

Dit is een coachingspakket waarin je diep doordringt in waar jou bedrijf in de kern over gaat en hoe je je diensten en producten op een bezielde manier over het voetlicht kunt brengen. Ontdek wat je klanten écht van je willen!

Ik heb nu zicht op wat voor soort bedrijf ik wil
en wat ik daar precies in wil gaan doen

Ik heb bij Monique de VIP dag over de archetypes gevolgd. Ik ben een tijd geleden gestopt met mijn bedrijf, wetende dat ik hierin niet verder wilde maar ook zoekende naar wat dan wel. Deze keer wilde ik een keuze van binnenuit maken, iets wat echt bij mij zou passen. Dit betekende dat ik goed moest weten wie ik dan was en wat daar bij zou passen.

Monique haar uitleg over de archetypen sprak me aan omdat we zouden werken met wat van nature al mijn kwaliteiten zijn en ik meer bewustwording zou krijgen op hoe deze in te zetten in een bedrijf. Daar heb ik tijdens de coaching een heleboel zicht op gekregen. Het werken met de archetypen maakte voor mij heel zichtbaar wat er altijd al aanwezig was aan kwaliteiten maar ook datgene wat ik van nature het allerliefste doe, het viel allemaal als een puzzelstukje in elkaar.

Ik heb nu zicht op wat voor soort bedrijf ik wil en wat ik daar precies in wil gaan doen. Ik denk dat het een heel goed traject is voor ondernemers die twijfelen of datgene wat ze doen nog wel klopt en ondernemers die zoekende zijn in hoe ze hun bedrijf in lijn met hun waarden en kwaliteiten goed neer kunnen zetten in de wereld.

Monique is heel duidelijk en zorgvuldig in haar communicatie, zowel vooraf als tijdens de coaching en erna. In haar coaching neemt ze niet zomaar genoegen met iets, ze gaat door tot het echt volledig klopt en ze voelt dat ze bij de kern zit. Dit was voor mij heel prettig, dat ze niet zomaar mee ging in het voor mij al bekende verhaal en dat ik hierdoor ook veel dieper tot mijn eigen kern kon komen. Ik heb het ervaren als straight to the point coaching die je brengt bij waar het echt om gaat, in jezelf en in je bedrijf.

Lindy Bosma

Het gaat om wat je uitdraagt als bedrijf in alles wat je doet, op welke schaal je ook bezig bent.

Het is heel fijn om te weten welk merk archetype je hebt. Het geeft focus, voor veel meer dan alleen je logo of briefpapier, het gaat om wat je uitdraagt als bedrijf in alles wat je doet, op welke schaal je ook bezig bent. Ik vond met name de visualisatie opdrachten veel toevoegen. De beelden geven het merkgevoel goed weer en zijn heel eenvoudig weer op te roepen. Dat werkt voor mij goed om de juiste keuzes te maken.

In de coaching met Monique kwam duidelijk naar voren dat er bij mijzelf als persoon nog een opdracht ligt, die voorwaarde scheppend is voor het waarmaken van mijn merk. Doordat dit verband nu zo duidelijk is, ben ik zeer gemotiveerd om de benodigde stappen te zetten die nodig zijn om een succesvol product en merk neer te zetten.

Marijke Buylinckx

showfigures.nl

Voor iedere one-of-a-kind onderneemster die met zichtbaarheid wel wat hulp kan gebruiken is dit een prachtige training om onder woorden te brengen wat er diep van binnen bij jou speelt.

Vijf jaar geleden ben ik gestart met mijn praktijk als voedingscoach om mensen te helpen gezonde(re) keuzes te maken. Maar al snel leek het dat ik als een roepende in de woestijn was. Willen mensen wel geholpen worden? Zeg ik wel de goede dingen? Ben ik vindbaar? Draag ik de juiste boodschap uit?

De “Ontdek je Merk Archetype” VIP dag kwam als geroepen. Monique heeft mij namelijk al vaker op haar eigen mooie wijze verder kunnen helpen op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling. Elke coach heeft een coach nodig! De tijd was daar om mijn bedrijf samen met haar onder de loep te nemen en te kijken wat het is wat ik nu echt wil waarmee ik de klanten kan helpen en dat helder onder woorden te brengen.

Het werkboek en de opdrachten hebben mij stap voor stap voorbereid op de VIP-dag. En wat voor een dag! Met de 1-op-1 coaching gaat Monique helemaal de diepte in, wikt en weegt alle woorden, checkt of iets goed voelt en weet op bijzonder treffende manier uit te kristallieren wat de kern van de boodschap is.
Hoe bijzonder dat mijn allereerste missie weer helemaal helder naar boven kwam. Die was in de loop der jaren ondergesneeuwd geraakt. Nu ben ik weer helemaal enthousiast om me daar op te focussen, met de juiste bewoordingen die uit de coaching naar voren is gekomen.

Verhelderend is de Merk Archetype test, de start van dit traject. Dit geeft al zoveel inzichten. Daarnaast is de visualisatie-meditatie een mooi en helend onderdeel, iets wat Monique heel goed beheerst om als tool in te zetten en haar zo uniek maakt in haar coaching.

Ik sta te popelen om deze verkregen inzichten op mijn nieuw te bouwen website van het scherm te laten spatten. Ook bij dat proces zal ik de hulp van Monique inroepen, omdat ik weet dat ik goed begeleid zal worden in alle stappen die te nemen zijn.

Voor iedere one-of-a-kind onderneemster die met zichtbaarheid wel wat hulp kan gebruiken is dit een prachtige training om onder woorden te brengen wat er diep van binnen bij jou speelt. Go 4 it!

Thera Rooth

Food for your Rooths

Evaringen met de “Money Mindset Mantra” Intensive

Dit is een coachingspakket waarin je een krachtige, verse en bezielde mindset creëert, waarmee je oude overtuigingen en niet helpende actie-neigingen loslaat. Zodat je snel gaat zien dat je opwindende en onverwacht goede resultaten krijgt in je bedrijf.

Als startende ondernemer hoor ik van collega’s dat geld verdienen met hun praktijk een dingetje is. De “Money Mindset Mantra” heeft mij doen inzien dat het mogelijk is.

Ik ben heel blij met de financiële inzichten die Monique mij gegeven heeft. Als startende ondernemer hoor ik van collega’s dat geld verdienen met hun praktijk een dingetje is. De “Money Mindset Mantra” heeft mij doen inzien dat, zonder me een slag in de rondte te hoeven werken, het mogelijk is een mooi jaarinkomen te realiseren met de juiste mindset.

Monique is een fijne coach om samen mee aan de slag te gaan. Ze nodigt je uit om buiten je veilige kaders te denken en helpt je zoeken naar de juiste woorden om echt tot de kern van de boodschap te komen. Ik zou haar zeker aanraden als business coach!

Ebel Pieters

Natuurlijke leefstijlcoaching voor katten, www.dierpraktijkdekolibrie.nl

Hazel Grace

creatorship mentor, hazelgrace.online

Je komt er herboren uit,
met een verfriste blik over de betekenis en de waarde
die jij met jouw bedrijf de wereld te bieden hebt.

Ik heb helemaal helder gekregen waarom geld nog niet helemaal wilde stromen in mijn business en ik heb ook gezien wat er nodig is om de boel in beweging te krijgen. Ik zie de stappen die ik nu kan zetten.
Ik zou dit zonder twijfel aanraden aan alle vrouwen met een eigen onderneming, omdat ik weet dat 99% van deze vrouwen zichzelf te laag inschat en daardoor veel te lage tarieven rekent.
Je gaat erin met een gevoelige wond (je geldprobleem), dat je het liefst voor iedereen verbergt. En komt eruit, herboren, met een verfriste blik over de betekenis en de waarde die jij met jouw bedrijf de wereld te bieden hebt.

Jill Gerissen

coach, Jill's journey

Afstemmen of mijn coaching iets voor je is?! Dat kan!

Ik maak graag kennis met je in een "Ontdekgesprek". Dat is een gesprek via ZOOM waarin we nagaan waar je staat met je bedrijf en waar je heen wilt. We kijken dan ook of het voor ons beide passend is om samen te werken. Het gesprek is gratis en verplicht je tot niets. Het is wel fijn als je oprechte interesse hebt om verder te komen met je bedrijf en coaching aan wil gaan.

Meld je aan voor een ontdekgesprek door een email te sturen naar info@moniquercoppens.nl. Vertel me iets over je bedrijf en je wensen en ik stuur je een link naar mijn agenda.

Contact

Monique Coppens
info@moniquecoppens.nl

Ontdekgesprek

Kies hier een plekje in mijn agenda

Coaching

via Zoom

Live Events & VIP Coaching

Omgeving Tilburg

Marketing & Mindset Inspiratiemail

Ontvang mijn tweewekelijkse email!

Klik hier om je in te schrijven!