Evaringen met het “Ontdek je Merk Archetype” VIP pakket

Dit is een coachingspakket waarin je diep doordringt in waar jou bedrijf in de kern over gaat en hoe je je diensten en producten op een bezielde manier over het voetlicht kunt brengen. Ontdek wat je klanten écht van je willen!

Voor iedere one-of-a-kind onderneemster die met zichtbaarheid wel wat hulp kan gebruiken is dit een prachtige training om onder woorden te brengen wat er diep van binnen bij jou speelt.

Vijf jaar geleden ben ik gestart met mijn praktijk als voedingscoach om mensen te helpen gezonde(re) keuzes te maken. Maar al snel leek het dat ik als een roepende in de woestijn was. Willen mensen wel geholpen worden? Zeg ik wel de goede dingen? Ben ik vindbaar? Draag ik de juiste boodschap uit?

De “Ontdek je Merk Archetype” VIP dag kwam als geroepen. Monique heeft mij namelijk al vaker op haar eigen mooie wijze verder kunnen helpen op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling. Elke coach heeft een coach nodig! De tijd was daar om mijn bedrijf samen met haar onder de loep te nemen en te kijken wat het is wat ik nu echt wil waarmee ik de klanten kan helpen en dat helder onder woorden te brengen.

Het werkboek en de opdrachten hebben mij stap voor stap voorbereid op de VIP-dag. En wat voor een dag! Met de 1-op-1 coaching gaat Monique helemaal de diepte in, wikt en weegt alle woorden, checkt of iets goed voelt en weet op bijzonder treffende manier uit te kristallieren wat de kern van de boodschap is.
Hoe bijzonder dat mijn allereerste missie weer helemaal helder naar boven kwam. Die was in de loop der jaren ondergesneeuwd geraakt. Nu ben ik weer helemaal enthousiast om me daar op te focussen, met de juiste bewoordingen die uit de coaching naar voren is gekomen.

Verhelderend is de Merk Archetype test, de start van dit traject. Dit geeft al zoveel inzichten. Daarnaast is de visualisatie-meditatie een mooi en helend onderdeel, iets wat Monique heel goed beheerst om als tool in te zetten en haar zo uniek maakt in haar coaching.

Ik sta te popelen om deze verkregen inzichten op mijn nieuw te bouwen website van het scherm te laten spatten. Ook bij dat proces zal ik de hulp van Monique inroepen, omdat ik weet dat ik goed begeleid zal worden in alle stappen die te nemen zijn.

Voor iedere one-of-a-kind onderneemster die met zichtbaarheid wel wat hulp kan gebruiken is dit een prachtige training om onder woorden te brengen wat er diep van binnen bij jou speelt. Go 4 it!

Thera Rooth

Food for your Rooths

Ik vond het ook een speciale ervaring, om dit proces door te werken.
Het heeft me enorm geholpen om weer het juiste pad voor mijn bedrijf te vinden.

Mijn bedrijf lag even helemaal stil en ik voelde dat dat kwam omdat ik in de verkeerde richting aan het denken was. In de basis zat ik op het verkeerde pad met mijn bedrijf. En dan kun je doen wat je wilt, dan gaat het niet lopen.

Ik hoorde van Monique over deze manier van aanpak, met de Merk Archetypen en ze was er zo enthousiast over, dat ik wel mee moest doen 😊. Ik hoopte meer tot mijn eigen kern van het hebben van een bedrijf te komen, te leren wat ik nou echt wil gaan doen met mijn bedrijf.

Door het VIP-pakket weet ik weer wat ik precies belangrijk vind, in het algemeen en in mijn bedrijf, en daardoor kan ik weer verder met mijn bedrijf op een manier die echt bij mij past, bij mijn kern.

Het VIP-pakket helpt je om te weten wat je belangrijk vindt en waar je hen wilt met je bedrijf. En daarnaast geeft het tools die je direct kunt toepassen binnen je bedrijf, zodat het bij jouw kern past en alles een geheel wordt. Ik zou dit aanraden aan alle mensen met een bedrijf waarvan ze voelen dat het niet helemaal is wat ze eigenlijk willen of mensen met een bedrijf dat niet zo loopt zoals ze zouden willen.

Je krijgt goede begeleiding van Monique, ze vraagt echt goed door en laat je niet wegkomen met halve antwoorden. Zodat je zelf ook echt de diepte in gaat en je daardoor daarna echt de tools hebt om verder te gaan.
Het is hele mooie ondersteuning om je eigen pad weer te vinden en te weten hoe je verder mag met je bedrijf.

Esther Oomen

Natuurlijke Aandacht

Het gaat om wat je uitdraagt als bedrijf in alles wat je doet, op welke schaal je ook bezig bent.

Het is heel fijn om te weten welk merk archetype je hebt. Het geeft focus, voor veel meer dan alleen je logo of briefpapier, het gaat om wat je uitdraagt als bedrijf in alles wat je doet, op welke schaal je ook bezig bent. Ik vond met name de visualisatie opdrachten veel toevoegen. De beelden geven het merkgevoel goed weer en zijn heel eenvoudig weer op te roepen. Dat werkt voor mij goed om de juiste keuzes te maken.

In de coaching met Monique kwam duidelijk naar voren dat er bij mijzelf als persoon nog een opdracht ligt, die voorwaarde scheppend is voor het waarmaken van mijn merk. Doordat dit verband nu zo duidelijk is, ben ik zeer gemotiveerd om de benodigde stappen te zetten die nodig zijn om een succesvol product en merk neer te zetten.

Marijke Buylinckx

showfigures.nl

Ik heb nu zicht op wat voor soort bedrijf ik wil
en wat ik daar precies in wil gaan doen

Ik heb bij Monique de VIP dag over de archetypes gevolgd. Ik ben een tijd geleden gestopt met mijn bedrijf, wetende dat ik hierin niet verder wilde maar ook zoekende naar wat dan wel. Deze keer wilde ik een keuze van binnenuit maken, iets wat echt bij mij zou passen. Dit betekende dat ik goed moest weten wie ik dan was en wat daar bij zou passen.

Monique haar uitleg over de archetypen sprak me aan omdat we zouden werken met wat van nature al mijn kwaliteiten zijn en ik meer bewustwording zou krijgen op hoe deze in te zetten in een bedrijf. Daar heb ik tijdens de coaching een heleboel zicht op gekregen. Het werken met de archetypen maakte voor mij heel zichtbaar wat er altijd al aanwezig was aan kwaliteiten maar ook datgene wat ik van nature het allerliefste doe, het viel allemaal als een puzzelstukje in elkaar.

Ik heb nu zicht op wat voor soort bedrijf ik wil en wat ik daar precies in wil gaan doen. Ik denk dat het een heel goed traject is voor ondernemers die twijfelen of datgene wat ze doen nog wel klopt en ondernemers die zoekende zijn in hoe ze hun bedrijf in lijn met hun waarden en kwaliteiten goed neer kunnen zetten in de wereld.

Monique is heel duidelijk en zorgvuldig in haar communicatie, zowel vooraf als tijdens de coaching en erna. In haar coaching neemt ze niet zomaar genoegen met iets, ze gaat door tot het echt volledig klopt en ze voelt dat ze bij de kern zit. Dit was voor mij heel prettig, dat ze niet zomaar mee ging in het voor mij al bekende verhaal en dat ik hierdoor ook veel dieper tot mijn eigen kern kon komen. Ik heb het ervaren als straight to the point coaching die je brengt bij waar het echt om gaat, in jezelf en in je bedrijf..

Lindy Bosma

I loved Monique’s calm presence

Monique worked with me on my Branding Archetypes. I loved her calm presence which was reassuring as I worked through lack of clarity on a couple of issues.

She also intuitively sensed issues where I needed to go deeper and beautifully pulled more depth and insight out of my branding.

I was thrilled at the end of our session today because I felt like I really had something to work with in my business that was so much more profound than prior to our time together.

Jan janzen

Sell Like a Queen

This is powerful stuff, Thank You!

I was excited about being coached through this Branding with Archetypes VIP day, but I also was apprehensive due to a lot of personal stuff, I had trouble getting into my ‘past stuff’.
Monique had a lovely way of powerfully helping me step into where I am and what I am. At the same time being supportive and compassionate. I was blown away when Monique spoke what she could see…..it opened something in me about what I knew about myself and what others said about me.
I feel my business brand has more direction after just one session with Monique! This is powerful stuff, Thank You!

Sandra Wilson

Sandra Wilson Coaching

Evaringen met het Money Mindset Mantra VIP pakket

Dit is een coachingspakket waarin je een krachtige, verse en bezielde mindset creëert, waarmee je oude overtuigingen en niet helpende actie-neigingen loslaat. Zodat je snel gaat zien dat je opwindende en onverwacht goede resultaten krijgt in je bedrijf.

Je komt er herboren uit,
met een verfriste blik over de betekenis en de waarde
die jij met jouw bedrijf de wereld te bieden hebt.

Ik heb helemaal helder gekregen waarom geld nog niet helemaal wilde stromen in mijn business en ik heb ook gezien wat er nodig is om de boel in beweging te krijgen. Ik zie de stappen die ik nu kan zetten.

Ik zou dit zonder twijfel aanraden aan alle vrouwen met een eigen onderneming, omdat ik weet dat 99% van deze vrouwen zichzelf te laag inschat en daardoor veel te lage tarieven rekent.

Je gaat erin met een gevoelige wond (je geldprobleem), dat je het liefst voor iedereen verbergt. En komt eruit, herboren, met een verfriste blik over de betekenis en de waarde die jij met jouw bedrijf de wereld te bieden hebt.

Jill Gerissen

Jill's Journey

Ik kreeg een nieuw inzicht en kon meteen mijn tarieven verhogen

Ik ben echt, echt blij dat Monique me gecoacht heeft in de twee onderwerpen “Ontdek je Merk Archetypes” en “Money Mindset Mastery”. Het was echt een eyeopener voor mij, een doorbraak. Vooral in de “Money Mindset Mastery” heeft ze me betrapt op het punt van mijn prijsmentaliteit, de prijsstelling van mijn aanbod als coach. Ik kreeg een nieuw inzicht en kon meteen mijn tarieven verhogen en ik voelde me veel meer in lijn met mijn nieuwe tarieven, met alle prijzen, met de producten die ik aanbied.

Ik ben zo dankbaar, Monique is een zeer empathische coach, zeer gestructureerd hoe ze je door het proces begeleidt, dus een absolute expert als je je bedrijf wilt laten groeien, meer geld wilt verdienen en meer gemak in je bedrijf wilt hebben. Dus als je eraan denkt om met Monique te werken kan ik het zeker aanbevelen, dank je wel!

Doris Schlechtl

Money Love

Evaringen met “The Confidence Call”

Dit is een krachtig VIP pakket waarin we met mindset, coaching en energetisch werk. We sleutelen aan je zelfvertrouwen en zichtbaarheid. Je komt eruit met tools die je dagelijks zelf toe kunt passen en mét een concrete actielijst om jezelf uit te dagen in zichtbaarheid

I was able to see myself in my confident position ….. exactly where I want to be.

I just had a ‘Confidence Call’ with Monique. I was blown away by how this has shifted something in me. I am still seeing the visualisation and using it as a way to break my barriers of lack of confidence.

I often get blocked by my self confidence. During the call Monique helped me visualise that block…..AND as the call went on the block started to change. I was able to see myself in my confident position ….. exactly where I want to be.

SInce the call my mind has been able to go back to my confident position and use this in my work and personal life, it’s amazing.

If you are feeling blocked in any way, and specifically with your confidence, don’t hesitate to book your ‘Confidence Call’ with Monique, you WILL get the shift you are looking for.

Sandra Wilson

Sandra Wilson Coaching

Afstemmen of mijn coaching iets voor je is?! Dat kan!

Ik maak graag kennis met je in een "Ontdekgesprek". Dat is een gesprek via ZOOM waarin we nagaan waar je staat met je bedrijf en waar je heen wilt. We kijken dan ook of het voor ons beide passend is om samen te werken. Het gesprek is gratis en verplicht je tot niets. Het is wel fijn als je oprechte interesse hebt om verder te komen met je bedrijf en coaching aan wil gaan.

Meld je aan voor een ontdekgesprek door een email te sturen naar info@moniquercoppens.nl. Vertel me iets over je bedrijf en je wensen en ik stuur je een link naar mijn agenda.

Coaching

via Zoom

Live Workshops

Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg

Contact

Monique Coppens
info@moniquecoppens.nl

Klik hier voor het contactformulier