Dit is de pagina van de workshop “Geld doelen stellen” die ik op maandag 26 oktober live heb gegeven. De opname was tot 1 november beschikbaar. Heb je het gemist? Schrijf je dan in voor mijn inspiratiemails en je hoort het wanneer ik deze workshop nog een keer doe!

Klik hier om op de hoogte te worden gehouden!

“De workshop was leuk en leerzaam. En ook de sfeer was veilig om financiële zaken te delen.
Ik heb echt geleerd om positieve doelen neer te zetten en een maandbedrag als stip op de horizon zetten deed ik nog niet.
Nu wel. Dank!” Eveline Bosselaar

Het is echt bedoelt als een kadootje. Zelf heb ik een hekel aan webinars waar je een uur aan de praat wordt gehouden, niets van waarde opsteekt en dan een verkooppraatje voorgeschoteld krijgt.

Ik verkoop natuurlijk wel iets, mijn Glorieuze Geld Golf” die zaterdag 31 oktober start en natuurlijk vertel ik je daar nog wat over en hoop ik dat je het werken met mij zo fijn vind dat je zin hebt om door te pakken. Maar deze workshop is óók waardevol als je dat niet wil.

Wees welkom en je aanwezigheid is een kadootje voor mij 🙂

Wat we gaan doen in deze workshop:
• je gaat meer leren over de wet van de aantrekkingskracht en hoe die werkt
• je leert waarom het belangrijk is een geld doel te hebben
• en dan gaan we actief aan de slag om voor jou het perfecte bedrag vast te stellen.

Zodat je de geld sluizen opent 🙂

Ik heb er zin in en jij hopelijk ook.

Maandag 26 oktober, stuur een bericht of reageer hier als je mee wil doen!


Monique

En héél fijn als je dit deelt met mensen die dit ook interessant zouden kunnen vinden!