Zin in een transformationele reis op het gebied van geld? Surf dan mee op de Glorieuze Geld Golf in november en laat je verrassen!
Verander je mentaliteit omtrent geld en leer hoe je gelddoelen stelt en waarmaakt

WAARSCHUWING: Dit programma kan zeer tastbare resultaten opleveren zoals: een volledig terugverdienen van je investering, nieuwe klanten, nieuwe zakelijke mogelijkheden etc.

Monique geeft heldere uitleg, stelt goede vragen en coachte me precies op de momenten dat ik dit nodig had. Monique heeft de onderste steen boven gekregen en de vinger op de zere plek gelegd.
Jill Gerissen

jillsjourney.nl

Wat houdt het in?

De Glorieuze geld golf is een energetische ruimte van 30 dagen waarin we aan de slag gaan om diepgaande veranderingen in je relatie tot geld te bewerkstellingen.

We werken aan je geld mindset, je (zelf) vertrouwen, moed en je actie-spieren.

We gaan ervaren dat er door het doen van eenvoudige oefeningen met bewustzijn grote golven van verandering kunnen ontstaan.

En om de magie nog wat extra op te voeren heb ik mijn favoriete heksencoach, reiki-master en kristalgenezeres Stella Seaspirit gevraagd om voor het programma en de deelnemers een speciale “Mo’ Money Magick Activatie” uit te voeren!

Voor wie is dit geschikt?


Dit programma is voor jou als jij een bewuste ondernemer bent die de dringende roep voelt om meer te doen met je gaven en vaardigheden.

• Misschien heb je al een bedrijf of sta je te popelen om er een te (her)starten? In ieder geval weet je dat wat je wil doen meer moet zijn dan een hobby, je wil goed betaald worden voor je werk.

• Je wil de kracht die je innerlijk voelt ook uitdragen, maar je kan daar ook heel onzeker en twijfelachtig over zijn. Het is een innerlijk conflict dat je graag wil oplossen.

• Je bent eraan toe om open te staan voor nieuwe wegen en je bent bereid om te springen, te groeien en zaken en geld te omarmen als een onderdeel van de reis en je weet dat je daar wat hulp bij kunt gebruiken.

• Je werkt met mensen, hetzij online of in persoon, als genezer, coach, priesteres/sjamaan of yogadocent. Of je maakt producten en belevingen met de specifieke bedoeling om het leven van mensen en/of de natuur positief te beïnvloeden.

• Je bent een positief persoon die niet snel opgeeft.

Wat gaat het je brengen?

• Je gaat nutteloze gedachten en hopeloos gedrag veranderen zodat je er een nieuwe, frisse energie door je bedrijf gaat.

• Je gaat ontdekken wat je kunt doen om meer geld toe te laten in je leven, je leert ontvangen

• Je vergroot je kans op mooie tastbare resultaten zoals: extra inkomsten, nieuwe klanten en nieuwe zakelijke mogelijkheden, zodat dit echt de start is van een golf die je meeneemt naar een volgend niveau van groei voor je bedrijf

• Je gaat vast en zeker je eigen werk meer op waarde schatten, zodat je vol zelfvertrouwen je producten en diensten aan de man brengt,

De praktische zaken:

• Het programma loopt van 1 t/m 30 november, maar start op 31 oktober al met de Crystal Activatie.

• Het is een groepsprogramma met 9 lessen. Elke derde dag wordt een nieuwe les gemaild. Zo heb je steeds drie dagen te tijd om aan de opdracht te werken voordat we verder gaan met de volgende.

• De stappen bouwen op elkaar voort, dus het is een geweldige manier om momentum te maken. Je kan de opdrachten ook later doen, maar dan mis je wel de groepsenergie.

• Dit wordt zeker ook een magische, krachtige, leuke reis wordt, waarin het onverwachte kan gebeuren. Daar is ruimte en bedding voor.

• Bij voldoende interesse vanuit de deelnemers zal er een facebookgroep komen waarin je je overwinningen en vooruitgang kan delen. Deze groep zal een week na afloop van het programma sluiten.

• Je reis begint met het invullen van een vragenlijst, waarna je specifieke feedback krijgt van mij waar je op kunt letten tijdens de reis.

• Iedere week is er een ZOOM call, waarin je extra verdieping ontvangt op de lessen die je via email ontvangt en waarop ik je kan coachen

• Ik verloot een individuele coach sessie onder alle deelnemers die nog op schema liggen qua uitvoering van de lessen 😉

De ZOOM calls zijn op wisselende tijdstippen:
◦ dinsdagochtend 3 november 9.30
◦ woensdagavond 11 november 20.30
◦ donderdagochtend 19 november 9.30
◦ vrijdagavond 27 november 20.30)

En natuurlijk houd ik via email contact met je en kun je via deze weg ook vragen stellen en delen over wat je tegenkomt.

Bonus: Mo’ Money Magick Activatie

Als een speciale bonus voor mijn “Glorieuze Geld Golf” maand heb ik mijn Heksencoach, Reiki master en kristalgenezer, Stella Seaspirit gevraagd een activatie te ontwerpen speciaal voor deelnemers aan dit programma.

Dit is de Mo’ Money Magick Group Activation geworden, een speciale dertig minuten durende rituele magische zending van energie, op afstand uitgevoerd om jouw persoonlijke blokkades en overtuigingen over geld op te lossen. Met de snelheid van het licht!

Laad je manifesterende magie op terwijl je energie wordt gezuiverd, zodat je systeem klaar wordt gemaakt om met gemak geld te ontvangen!

Klik hier voor meer informatie over deze activatie en Stella Seaspirit

Wil je zeker weten dat het een goede stap voor je is?
Mail me gerust met je vragen!
info@moniquecoppens.nl

Blijf op de Hoogte!

Schrijf je in voor mijn inspiratiemails & Updates