Gratis

Hieronder vind je een aantal gratis producten die ik je van harta aan kan raden. Voor sommige van deze is het nodig je emailadres in te vullen, voor andere niet. Veel plezier! En ik vind het altijd prettig om feedback te krijgen, dus ik zou zeggen mail me!

Yoga Nidra Meditatie mp3

DOWNLOAD OF LUISTER!
Dit is een korte yoga nidra mediatie van ongeveer 15 minuten en deze is gericht op diepe rust. Yoga nidra is een van mijn favoriete gereedschappen om tot rust te komen, maar ook om te werken aan mijn doelen en dromen. Hoe dat in elkaar steekt, dat leg ik op een andere pagina uit (Kijk hier voor meer uitleg). Met deze gratis yoga nidra meditatie mp3 wil ik je laten ervaren wat yoga nidra is. Je kan hem zo vaak doen als je wilt, download hem en ga zelf ontdekken wat yoga nidra voor je kan betekenen!

De 8 Minuten Energie Oplader

DOWNLOAD OF LUISTER!
Dit is een korte geleide meditatie die fijn is om te doen tijdens je werkdag bijvoorbeeld. Om een korte pauze voor jezelf in te lassen en hernieuwde energie op te doen.

Micro Pauze Ademhalingsoefening uit Yoga Nidra

DOWNLOAD OF LUISTER!
Als je regelmatig yoga nidra beoefent dan leer je ook heel veel fijne, makkelijke technieken om jezelf tot rust te brengen. Dat is bijboorbeeld handig voor als je in slaap wilt vallen, of als je gedurende de dag even wilt ontspannen. Om het je makkelijk te maken dat te doen, heb ik uit een van mijn yoga nidra meditaties een korte ademhalingsoefening voor je. Heerlijk voor in bed, of achter je bureau.