interview Pamela Kribbe channeling

“Ik heb niet zo veel met channeling”, zei ik tegen de vriend die tegenover me aan tafel zat. We zaten in een lunchcafé aan een kopje netwerkthee en hadden het over authentieke, krachtige mensen in de “spirituele scene”. Hij had me net aangeraden eens naar een lezing te gaan van Pamela Kribbe, want dat was echt een authentieke, krachtige vrouw volgens hem. “Die channelt toch berichten van Jezus enzo?” morrelde ik, want dat was het enige wat ik van haar wist. En dat vond ik wel genoeg, want zoals ik al zei….ik had niet zo veel met channelende mensen.

“Je hoeft ook niets met channeling te hebben, ik weet zeker dat je het voelt als je in de zaal zit”, zei hij. En zodoende was mijn interesse gewekt. Voor Pamela Kribbe. Die channelt. En gepromoveerd filosofe is. Met authentieke kracht. Oké, dat wil ik dan wel eens ervaren! En zo ging ik enige tijd later naar een middag in Oisterwijk waarin Pamela Kribbe tijdens een lezing Maria Magdalena zou channelen. Ik ging, ik zag, ……en ik ervoer inderdaad een ontzettende authentieke kracht. Wat een interessante en inspirerende middag! En daarom sloot ik aan bij de signeertafel na afloop, kocht het boek “De verboden vrouw spreekt” (aanrader!) en vroeg aan Pamela of ik haar mocht interviewen voor dit blog. En dat mocht. En dat interview vind je hieronder.

Ik hoop ook dat je gaat kijken als je net als ik in eerste instantie denkt “Ik heb niets met channeling”, want Pamela is zo heerlijk nuchter en aards en kan het zo mooi uitleggen, dat je wel om gaat. En zoals ze ook aangeeft in het interview gaat het uiteindelijk toch gewoon om de boodschap, de inzichten en die zijn mooi, steunend en liefdevol. Pamela gaf vroeger consulten waarin mensen vragen konden voorleggen, op dit moment geeft ze alleen lezingen voor grote groepen en workshops voor kleine groepen.

Ik mocht in dit interview een vraag voorleggen die via channeling werd beantwoord (op 45 minuten in de video). Mijn vraag was:

“Heeft de ellende in de wereld een functie en hoe ga je ermee om?”

Het antwoord kwam van Yeshua. En het was mooi en bemoedigend. Daarnaast was het een hele mooie ervaring om zo vlak naast Pamela te zitten tijdens het channelen, want die krachtige energie is dan inderdaad erg voelbaar! Als je dat zelf ook wil ervaren schrijf je dan op haar website www.pamela-kribbe.nl in voor de maandelijkse nieuwsbrief en bezoek eens een lezing op workshop.

Ik heb genoten van dit interview, hopelijk ga jij dat ook doen!

In het interview komen de volgende thema’s en vragen aan bod:

– Pamela Kribbe heeft filosofie gestudeerd en is gepromoveerd in de wetenschapsfilosofie. Nadat ze haar proefschrift had afgerond stopte ze met haar academische carrière en ging de spirituele kant op. Hoe was dat om die overstap te maken van de academische wereld naar de spirituele, was het lastig?

– Pamela ziet channeling als een manier om intuïtieve kennis te ontvangen. Wat is intuïtie dan en hoe gaat dat channelen precies in zijn werk?

– Hoe ervaart zij het channelen en hoe is dat voor haar als persoon om boodschappen door te geven die ook voor haar soms nieuw zijn?

– Een hele praktische vraag, maar hoe weet ze dat de channeling ook gaat lukken met de energie die ze aankondigt als ze een lezingsafspraak maakt? Lukt het ook wel eens niet?

– Pamela vertelt over het naar buiten treden met haar gave en hoe lastig dat was voor haar als natuurlijke introvert. Hierin zit een universele les voor iedereen: Wegdrukken wat je ten diepste inspireert en wilt, heeft een prijs.

– Pamela vertelt hoe je de moed kunt vinden om je eigen pad te gaan volgen.

– We hebben het even over vorige levens en hoe je de blokkades op kunt ruimen die je daarvan in dit leven nog ervaart.

– Ik vroeg haar naar haar psychotische ervaringen waarover ze zo mooi en open deelt in het boek “Nacht van de ziel“. Ze vertelt ook hoe ze hier sterker is uitgekomen.

– Pamela vertelt meer over boodschappen van de aarde en hoe we naar een nieuw soort spiritualiteit gaan waarin het menselijke in ons mee mag doen.

– En uiteraard hebben we het over de inspirerende boodschappen van Maria Magdalenadie oproept om los te komen van het idee dat vrouwen slachtoffer zijn van de geschiedenis. Hier gaan we in op de mannelijke en vrouwelijke energie en wat mannen en vrouwen kunnen doen om hun wonden te helen en een volledig mens te worden.

– Pamela channelt ook voor mensen in sessies en workshops en stelt soms ook vragen voor zichzelf. Hierover hebben we het uitgebreid. Wat kun je wel en niet verwachten van de antwoorden en wanneer kun je de bron vertrouwen? Tip van de sluier: Het doel van spiritueel advies zou er altijd op gericht moeten zijn jou vertrouwen te geven in je eigen antwoorden en je eigen capaciteiten.


Meer inspiratie?

Schrijf je in voor mijn “Liefdesbriefjes” en ik stuur je om de twee weken een mail met inspiratie, mooie woorden en fijne oefeningen om werk te maken van je wensen! Klik hier om je aan te melden voor de liefdesbriefjes!

Een magische reis naar binnen

Ik heb een supermooi online programma “De Magie van Yoga Nidra”. Dit is erg geschikt voor je als je beter in contact wilt staan met jezelf en je intuïtie en vernieuwing zoekt in je leven. Als je er klaar voor bent je ziel het roer in handen te geven en op avontuur te gaan. Al werken we óók aan je bewuste wensen in dit programma. Het is een reis van 5 weken, die je daarna vaker kan doen, met begeleiding in de vorm van een facebookgroep en regelmatige coachingscalls. Ga op innerlijk avontuur! Hier vind alle informatie: De Magie van Yoga Nidra

Coaching

En als je na het lezen van dit blog het gevoel hebt “JAAAAAA” ik wil ook uit dat te kleine doosje en je hebt hulp nodig om op gang te komen, dan is een coachingstraject wellicht passend voor je. Een eerste stap is dan om een ontdekgesprek met mij aan te vragen.
Hier vind je alvast wat informatie: Coaching