interview Pamela Kribbe channeling

Ik heb niet zo veel met channeling“, zei ik tegen de vriend die tegenover me aan tafel zat. We zaten in een lunchcafé aan een kopje thee-met-brownie en hadden het over authentieke, krachtige mensen in de “spirituele scene”. Hij had me net aangeraden eens naar een lezing te gaan van Pamela Kribbe, want dat was echt een authentieke, krachtige vrouw volgens hem. “Die channelt toch berichten van Jezus enzo?” morrelde ik, want dat was het enige wat ik van haar wist. En dat vond ik wel genoeg, want zoals ik al zei….ik had niet zo veel met channelende mensen.

Je hoeft ook niets met channeling te hebben, ik weet zeker dat je het voelt als je in de zaal zit“, zei hij. En zodoende was mijn interesse gewekt. Voor Pamela Kribbe. Die channelt. En gepromoveerd filosofe is. Met authentieke kracht. Oké, dat wil ik dan wel eens ervaren! En zo ging ik enige tijd later naar een middag in Oisterwijk waarin Pamela Kribbe tijdens een lezing Maria Magdalena zou channelen. Ik ging, ik zag … en ik ervoer inderdaad een ontzettende authentieke kracht. En wat een interessante en inspirerende middag! En daarom sloot ik aan bij de signeertafel na afloop, kocht het boek “De verboden vrouw spreekt” (aanrader!) en vroeg aan Pamela of ik haar mocht interviewen voor dit blog. En dat mocht. En dat interview vind je hieronder.

Ik hoop óók dat je gaat kijken als je net als ik in eerste instantie denkt “Ik heb niets met channeling”, want Pamela is zo heerlijk nuchter en aards en kan het zo mooi uitleggen, dat je wel om gaat. En zoals ze ook aangeeft in het interview gaat het uiteindelijk toch gewoon om de boodschap, de inzichten en die zijn mooi, steunend en liefdevol. Pamela gaf vroeger consulten waarin mensen vragen konden voorleggen, op dit moment geeft ze alleen lezingen voor grote groepen, workshops voor kleine groepen en ze schrijft prachtige boeken.

Ik mocht in dit interview een vraag voorleggen die via channeling wordt beantwoord (op 45 minuten in de video). Mijn vraag was:

“Heeft de ellende in de wereld een functie en hoe ga je ermee om?”

Het antwoord kwam van Yeshua. En het was mooi en bemoedigend. Daarnaast was het een hele mooie ervaring om zo vlak naast Pamela te zitten tijdens het channelen, want die krachtige energie is dan inderdaad erg voelbaar! Als je dat zelf ook wilt ervaren, schrijf je dan op haar website www.pamela-kribbe.nl in voor de maandelijkse nieuwsbrief en/of bezoek eens een lezing of workshop.

In het interview komen de volgende thema’s en vragen aan bod:

 

– Pamela Kribbe heeft filosofie gestudeerd en is gepromoveerd in de wetenschapsfilosofie. Nadat ze haar proefschrift had afgerond stopte ze met haar academische carrière en ging de spirituele kant op. Hoe was dat om die overstap te maken van de academische wereld naar de spirituele, was het lastig?

– Pamela ziet channeling als een manier om intuïtieve kennis te ontvangen. Wat is intuïtie dan en hoe gaat dat channelen precies in zijn werk?

– Hoe ervaart zij het channelen en hoe is dat voor haar als persoon om boodschappen door te geven die ook voor haar soms nieuw zijn?

– Een hele praktische vraag, maar hoe weet ze dat de channeling ook gaat lukken met de energie die ze aankondigt als ze een lezingsafspraak maakt? Lukt het ook wel eens niet?

– Pamela vertelt over het naar buiten treden met haar gave en hoe lastig dat was voor haar als natuurlijke introvert. Hierin zit een universele les voor iedereen: Wegdrukken wat je ten diepste inspireert en wilt, heeft een prijs.

– Pamela vertelt hoe je de moed kunt vinden om je eigen pad te gaan volgen.

– We hebben het even over vorige levens en hoe je de blokkades op kunt ruimen die je daarvan in dit leven nog ervaart.

– Ik vroeg haar naar haar psychotische ervaringen waarover ze zo mooi en open deelt in het boek “Nacht van de ziel“. Ze vertelt ook hoe ze hier sterker is uitgekomen.

– Pamela vertelt meer over boodschappen van de aarde en hoe we naar een nieuw soort spiritualiteit gaan waarin het menselijke in ons mee mag doen.

– En uiteraard hebben we het over de inspirerende boodschappen van Maria Magdalena die oproept om los te komen van het idee dat vrouwen slachtoffer zijn van de geschiedenis. Hier gaan we in op de mannelijke en vrouwelijke energie en wat mannen en vrouwen kunnen doen om hun wonden te helen en een volledig mens te worden.

– Pamela channelt ook voor mensen in sessies en workshops en stelt soms ook vragen voor zichzelf. Hierover praten we ook even verder, wat kun je wel en niet verwachten van de antwoorden en wanneer kun je de bron vertrouwen? En volgt ze de wijze raad ook wel eens niet op? Tip van de sluier: Het doel van spiritueel advies zou er altijd op gericht moeten zijn jou vertrouwen te geven in je eigen antwoorden en je eigen capaciteiten.

Ik heb genoten van dit interview, hopelijk ga jij dat ook doen!

 

  

Diep Ontspannen & Helder Ontwaken met Yoga Nidra

Yoga Nidra is een geweldige meditatie vorm waarin je diep ontspant én ontwaakt met meer helderheid. Het heeft op effect op verschillende niveaus.

Op lichamelijk niveau geef je je lichaam tijd en ruimte om te herstellen, op energetisch vlak raak je weer opgeladen, op emotioneel en mentaal niveau verwerk je dat wat je bezig houdt en krijg je meer helderheid en op zielsniveau ruim je op wat je nu niet meer nodig hebt.

En dit alles door regelmatig te gaan liggen en gesproken aanwijzingen op te volgen waarin je door ademhalings- en aandachtsoefeningen wordt geleid. Probeer het zelf en download de gratis yoga nidra mp3!

Klik hier om de Yoga Nidra mp3 te downloaden

of klik op onderstaande afbeelding.