“Je hebt van die mensen die al heel vroeg wisten wat ze wilden worden als ze later groot zouden zijn. Ik ben niet een van die mensen.”

Dat was de eerste zin van de allereerst “over mij” pagina op mijn website waarmee ik mijn online bedrijvigheid begon in 2013. Die website heette Persoonlijk Paradijs. Ik heb er veel op geschreven, veel diensten en producten gemaakt en ik heb de hele look regelmatig omgegooid.

Na vier jaar besloot ik ermee te stoppen. Want het paste niet meer. Wat ik wel moest gaan doen wist ik nog niet, maar dat het een andere vorm moest krijgen stond vast. Ik ben een jaar verder en ik had gehoopt je al meer over mijn nieuwe missie en route te kunnen vertellen. Dat ik eindelijk iemand zou zijn die exact weet wat ze in de wereld wil zetten, waarmee ze mensen kan dienen. Daarom moest ik ook lachen toen ik die tekst weer tegen kwam. Ik ben niet een van die mensen. – Zucht – Ik omarm het gewoon maar!

Ik heb duizend-en-één interesses.
Heb héél veel kennis.
Wil iedereen helpen.
En ik kan heel veel, dus daarin word ik ook niet makkelijk beperkt.
Maar in beperking toont zich de meester, dat geloof ik wel.
En daarom heb ik eens een oud dingetje uit mijn oude bedrijf afgestoft om me te helpen bepalen waar ik me op ga richten de komende tijd. En dat is: De Win – Win Survey!

Precies 4 jaar geleden vroeg ik mijn volgers deze Win – Win survey in te vullen en me te laten weten waar ze naar op zoek waren en wat voor hulp ze van mij zouden willen. Iedere deelnemer kreeg een meditatie mp3 én ik verlootte een coachingstraject. De antwoorden waren toen heel helpend en hier en daar ook verrassend.

Ik hoop dat jij mij nu ook/weer een handje wil helpen door deze vragenlijst in te vullen, geef je feedback hier!

Uiteraard heb ik een verse meditatie mp3 voor je. En je kan naast een coachingsmiddag ook een product of cursus kiezen die je wilt winnen. Ik hoop van harte dat je meedoet, want bovenal ben ik supernieuwsgierig naar wat jou bezig houdt en hoe ik je verder kan helpen. Ik heb er weer zin in om meer te bloggen en video’s te gaan maken. Dat ga ik doen op mijn website. Voor mijn yoga nidra meditaties, lessen en blogs komt een aparte website. Daarover in de volgende mail meer!

Ik hoop van je te horen en deel het gerust met anderen!

Hartelijke groeten,

Monique Coppens

p.s. Niet vergeten hè: Vul de Win – Win Survey in en ik stuur je snel die heerlijke meditatie mp3!