Tarot Legging voor het nieuwe jaar

door | feb 1, 2019

Voor 2019 heb ik een jaarlegging gedaan en die was fantastisch fijn. Ik mag hem met toestemming van Stella Seaspirit die hem heeft gecreëerd zo met jullie delen. Meer informatie over haar werk vind je op haar website: http://www.stellaseaspirit.co.za/

Werkwijze

Als je tarot of inzichtkaarten legt, is het belangrijk om te onthouden dat de toekomst niet vast staat. Het is geen “blik in de toekomst”. Meer is het een spiegel die je laat zien wat er nu speelt en waar je op kan letten. Het geeft inzicht en hoort je een fijn gevoel te geven. Niet alle kaarten hoeven daarvoor positief te zijn, je gaat merken dat je anders leert kijken naar deze kaarten als je leven zich ontrolt. Blokkades kunnen juist opstapjes blijken naar mooie, nieuwe dingen.

Je hoeft dus niet bang te zijn dat je nare berichten krijgt over een toekomst die vaststaat. Stella Seaspirit verwoordt dat mooi. Ze vergelijkt kaarten leggen met het bestuderen van een landkaart voordat je op reis gaat. Je bekijkt de route en zo bereid je je voor.
Je bekijkt:
– waar zijn de plaatsen waar ik even kan rusten?
– waar moet ik voorzichtig rijden?
– zijn er wegwerkzaamheden waardoor ik om moet rijden?
– welke mooie, nieuwe plekken verwacht ik te zien op de route?
– is er iets wat je niet verwacht?
Het geeft je de kans om de beste keuzes te maken en de juiste tools in te pakken voor je reis. Relax en geniet van de tocht, je kan altijd nog een andere route kiezen.

JAARLEGGING

1. Wat ga ik de wereld laten zien dit jaar?
2. Wat ga ik dit jaar ervaren?
3. Hoe kan ik 1 & 2 op een integere en effectieve manier voor elkaar krijgen?
4. Wat moet ik weten om goed voor mezelf te zorgen en mijn grenzen aan te geven?
5. Zijn er schaduwaspecten of angsten die mijn wensen dwarsbomen?
6. Hoe kan ik dit jaar het beste mijn energie reserves aanvullen?