Het onderwerp “vrouwelijke energie” fascineert me al jaren, wat is het precies en waarom is het zo in de verdrukking geraakt?

Als je dit onderwerp bestudeert kom je vrouwen uit de geschiedenis tegen en Maria Magdalena is daar een van. Daarom ging ik begin dit jaar naar een lezing van Daniëlle van Dijk over dit onderwerp. Daniëlle is de schrijfster van de boeken “het Christusbewustzijn”, “Maria Magdalena, vrouw naast Jezus” en “Magdalena Magdalena uit de verf“. Die lezing was zó interessant en Daniëlle kan zo vol passie en bevlogenheid vertellen, dat ik haar vroeg of ik haar mocht interviewen voor mijn blog.

Het is een heel fijn gesprek geworden, over waarom het belangrijk is, het eigenlijke verhaal van Maria Magdalena en wat het voor praktisch nut heeft dat de mannelijke en vrouwelijke energie in balans komt. En zo komen we naast uitleg over het gnostisch Christendom ook op tempeliers, kruistochten en belanden we zelfs even in Avalon 😉

Na het gesprek zie je nog videomateriaal van onze tocht door Utrecht waarin Daniëlle laat zien dat Maria Magdalena daar nog op verschillende plekken is terug te vinden, ondanks verwoede pogingen haar ook daar uit te gummen.

Ik wens je veel kijk en verwonderplezier en ga vooral eens een lezing bijwonen van deze fijne vrouw. Meer informatie over haar vind je op: de website van Daniëlle van Dijk


Meer inspiratie?

Schrijf je in voor mijn “Liefdesbriefjes” en ik stuur je om de twee weken een mail met inspiratie, mooie woorden en fijne oefeningen om werk te maken van je wensen! Klik hier om je aan te melden voor de liefdesbriefjes!

Een magische reis naar binnen

Ik heb een supermooi online programma “De Magie van Yoga Nidra”. Dit is erg geschikt voor je als je beter in contact wilt staan met jezelf en je intuïtie en vernieuwing zoekt in je leven. Als je er klaar voor bent je ziel het roer in handen te geven en op avontuur te gaan. Al werken we óók aan je bewuste wensen in dit programma. Het is een reis van 5 weken, die je daarna vaker kan doen, met begeleiding in de vorm van een facebookgroep en regelmatige coachingscalls. Ga op innerlijk avontuur! Hier vind alle informatie: De Magie van Yoga Nidra

Coaching

En als je na het lezen van dit blog het gevoel hebt “JAAAAAA” ik wil ook uit dat te kleine doosje en je hebt hulp nodig om op gang te komen, dan is een coachingstraject wellicht passend voor je. Een eerste stap is dan om een ontdekgesprek met mij aan te vragen.
Hier vind je alvast wat informatie: Coaching