Dit jaar kwam ik door een stroom vreemde toevalligheden terecht in een Louise Hay Boekclubje. Nooit gedacht, toch gebeurd. Het boek “Je kunt je leven helen” is een klassieker en ik ken de inhoud op een of andere manier, maar het boek zelf had ik nog nooit echt van kaft tot kaft gelezen. Trok me net niet. En daar besloot ik verandering in te brengen toen ik me besefte wat een geweldig naar mens ik kan zijn voor mezelf. Pffew. Soms trekt bepaalde informatie je ook niet, omdat je helemaal geen zin hebt om je eigen shit onder ogen te zien. Afijn. Je kent het misschien wel.

Lief zijn voor jezelf dus.

Het thema waar ik mee bezig ben en wat ook een thema is van een oude geleide meditatie die ik maakte voor mijn vroegere “Schoon Schip Maken” cursus. Het effect van lief zijn voor jezelf is namelijk dat je verzacht. En dat je dingen opruimt, oordelen over jezelf bijvoorbeeld, of onvrede over je lichaam. Laatst had ik de meditatie – voor mezelf – wat opgepoetst, maar misschien heb jij dit ook wel even nodig. Daarom heb ik hem op youtube gezet. Enjoy en let op: de meditatie was alleen voor vrouwen bedoelt 😉

Ik heb nog een aantal oude materialen bewaard op mijn youtube kanaal. Mooie interviews bijvoorbeeld, neem eens een kijkje:
Klik hier om mijn youtube kanaal te bekijken