Dit jaar kwam ik door een stroom vreemde toevalligheden terecht in een Louise Hay Boekclubje. Nooit gedacht, toch gebeurd. Het boek “Je kunt je leven helen” is een klassieker en ik ken de inhoud op een of andere manier, maar het boek zelf had ik nog nooit echt van kaft tot kaft gelezen. Trok me net niet. En daar besloot ik verandering in te brengen toen ik me besefte wat een geweldig naar mens ik kan zijn voor mezelf. Pffew. Soms trekt bepaalde informatie je ook niet, omdat je helemaal geen zin hebt om je eigen shit onder ogen te zien. Afijn. Je kent het misschien wel.

Lief zijn voor jezelf dus.

Het thema waar ik mee bezig ben en wat ook een thema is van een oude geleide meditatie die ik maakte voor mijn vroegere “Schoon Schip Maken” cursus. Het effect van lief zijn voor jezelf is namelijk dat je verzacht. En dat je dingen opruimt, oordelen over jezelf bijvoorbeeld, of onvrede over je lichaam. Laatst had ik de meditatie – voor mezelf – wat opgepoetst, maar misschien heb jij dit ook wel even nodig. Daarom heb ik hem op youtube gezet. Enjoy en let op: de meditatie was alleen voor vrouwen bedoelt 😉

Ik heb nog een aantal oude materialen bewaard op mijn youtube kanaal. Mooie interviews bijvoorbeeld, neem eens een kijkje:
Klik hier om mijn youtube kanaal te bekijken


Meer inspiratie?

Schrijf je in voor mijn “Liefdesbriefjes” en ik stuur je om de twee weken een mail met inspiratie, mooie woorden en fijne oefeningen om werk te maken van je wensen! Klik hier om je aan te melden voor de liefdesbriefjes!

Een magische reis naar binnen

Ik heb een supermooi online programma “De Magie van Yoga Nidra”. Dit is erg geschikt voor je als je beter in contact wilt staan met jezelf en je intuïtie en vernieuwing zoekt in je leven. Als je er klaar voor bent je ziel het roer in handen te geven en op avontuur te gaan. Al werken we óók aan je bewuste wensen in dit programma. Het is een reis van 5 weken, die je daarna vaker kan doen, met begeleiding in de vorm van een facebookgroep en regelmatige coachingscalls. Ga op innerlijk avontuur! Hier vind alle informatie: De Magie van Yoga Nidra

Coaching

En als je na het lezen van dit blog het gevoel hebt “JAAAAAA” ik wil ook uit dat te kleine doosje en je hebt hulp nodig om op gang te komen, dan is een coachingstraject wellicht passend voor je. Een eerste stap is dan om een ontdekgesprek met mij aan te vragen.
Hier vind je alvast wat informatie: Coaching