Super Aantrekkelijk voor de Fijnste Klanten?

Word op een authentieke manier zichtbaar met je Merk Archetype!
“Waar blijven die klanten nou?” denk je, terwijl je je “dagelijkse ding” op een van je social media kanalen post. Dat doe je best vaak en consistent, maar je voelt je een roepende in de woestijn. Je bent al een tijdje geleden gestart met je coachingsbedrijf en je timmert aan de weg, maar die stabiele klantenstroom die je bij het universum hebt besteld blijft uit. Je laat jezelf zien, netwerkt, maar er gebeurt niet veel. Je hebt wel wat klanten gehad maar je wilt méér! Waar blijven die mensen, die jij zo goed kunt helpen en die willen investeren in jouw aanbod?

Je twijfelt daardoor aan jezelf, aan alles eigenlijk. Je twijfelt of je wel op de goede weg zit met je bedrijf en op hele slechte dagen denk je…

“Ik weet het gewoon niet meer, ik lijk wel onzichtbaar”

overzicht van de 12 merk archetypen

Wat zou het fijn zijn om te weten hoe je jezelf goed zichtbaar maakt voor jouw ideale klanten!

Dat je weet wat je echt als de beste kan en waar je het beste op kunt focussen. Dat je geen omwegen meer hoeft te maken, maar heel doelgericht kunt werken aan jouw bedrijf! Dat je weet voor wie je het doet en hoe je over je aanbod kunt praten om potentiële klanten makkelijk en graag in jouw diensten en producten te laten investeren. Omdat het werkt voor ze. Omdat ze resultaten behalen. Zo’n verschil maken voor anderen terwijl je zelf een mooi bedrijf opbouwt, klink dat niet heerlijk? Met het “Ontdek je Merk Archetype” VIP pakket maak je een blauwdruk voor zo’n soort bedrijf!

Met je Merk Archetype aan boord maak je een vliegende (door)start!

overzicht van de 12 merk archetypen

Je ontdekt wat jou en jouw bedrijf uniek maakt waardoor je opvalt voor jouw ideale klanten!

Met dit coachpakket zet jij zevenmijlsstappen in jouw zichtbaarheid, door een uitstraling en boodschap te creëren waarmee je super aantrekkelijk wordt voor de mensen die jouw product of dienst nodig hebben.

Door de twee unieke Merk Archetypen voor jouw bedrijf te leren kennen, ontdek je jouw eigen diepere drijfveren en leer je wat de kracht en de valkuilen zijn in hoe jij over je diensten communiceert. De archetypen staan voor een bepaalde drive, missie. Het gaat verder dan een logo en kleuren. Het gaat over je waarden, wat je belangrijk vind, hoe je werkt met klanten, maar ook over de inhoud. Hoe jij jouw expertise het beste aan kunt bieden en vorm kunt geven.

Door dit VIP pakket krijg je een handleiding waarmee je heel makkelijk kunt werken en waaraan je al je bedrijfsuitingen kunt toetsen. Het werken met deze unieke handleiding zorgt ervoor dat je alles wat je doet op een consistente, direct herkenbare manier doet.
Je bent steeds bewust bezig met hoe je bedrijf, je merk over komt op anderen, je stemt het af op wat het is, je verkoopt geen gebakken lucht. Dat is het mooie. Het is super authentiek

Word op een authentieke manier zichtbaar met je Merk Archetype en creëer een bedrijf waar je trots op kunt zijn!

Concrete voorbeelden

Hieronder lees je de ervaringen van enkele deelneemsters aan het VIP pakket

Het heeft me enorm geholpen om weer het juiste pad voor mijn bedrijf te vinden.

Mijn bedrijf lag even helemaal stil en ik voelde dat dat kwam omdat ik in de verkeerde richting aan het denken was. In de basis zat ik op het verkeerde pad met mijn bedrijf. En dan kun je doen wat je wilt, dan gaat het niet lopen.

Ik hoorde van Monique over deze manier van aanpak, met de Merk Archetypen en ze was er zo enthousiast over, dat ik wel mee moest doen 😊. Ik hoopte meer tot mijn eigen kern van het hebben van een bedrijf te komen, te leren wat ik nou echt wil gaan doen met mijn bedrijf.

Door het VIP-pakket weet ik weer wat ik precies belangrijk vind, in het algemeen en in mijn bedrijf, en daardoor kan ik weer verder met mijn bedrijf op een manier die echt bij mij past, bij mijn kern.

Het VIP-pakket helpt je om te weten wat je belangrijk vindt en waar je hen wilt met je bedrijf. En daarnaast geeft het tools die je direct kunt toepassen binnen je bedrijf, zodat het bij jouw kern past en alles een geheel wordt. Ik zou dit aanraden aan alle mensen met een bedrijf waarvan ze voelen dat het niet helemaal is wat ze eigenlijk willen of mensen met een bedrijf dat niet zo loopt zoals ze zouden willen.

Je krijgt goede begeleiding van Monique, ze vraagt echt goed door en laat je niet wegkomen met halve antwoorden. Zodat je zelf ook echt de diepte in gaat en je daardoor daarna echt de tools hebt om verder te gaan.
Het is hele mooie ondersteuning om je eigen pad weer te vinden en te weten hoe je verder mag met je bedrijf.

Esther Oomen

www.lekkerinjevelmetautisme.nl

Het gaat om wat je uitdraagt als bedrijf in alles wat je doet, op welke schaal je ook bezig bent.

Het is heel fijn om te weten welk merk archetype je hebt. Het geeft focus, voor veel meer dan alleen je logo of briefpapier, het gaat om wat je uitdraagt als bedrijf in alles wat je doet, op welke schaal je ook bezig bent. Ik vond met name de visualisatie opdrachten veel toevoegen. De beelden geven het merkgevoel goed weer en zijn heel eenvoudig weer op te roepen. Dat werkt voor mij goed om de juiste keuzes te maken.

In de coaching met Monique kwam duidelijk naar voren dat er bij mijzelf als persoon nog een opdracht ligt, die voorwaarde scheppend is voor het waarmaken van mijn merk. Doordat dit verband nu zo duidelijk is, ben ik zeer gemotiveerd om de benodigde stappen te zetten die nodig zijn om een succesvol product en merk neer te zetten.

Marijke Buylinckx

showfigures.nl

Ik heb nu zicht op wat voor soort bedrijf ik wil en wat ik daar precies in wil gaan doen

Ik heb bij Monique de VIP dag over de archetypes gevolgd. Ik ben een tijd geleden gestopt met mijn bedrijf, wetende dat ik hierin niet verder wilde maar ook zoekende naar wat dan wel. Deze keer wilde ik een keuze van binnenuit maken, iets wat echt bij mij zou passen. Dit betekende dat ik goed moest weten wie ik dan was en wat daar bij zou passen.

Monique haar uitleg over de archetypen sprak me aan omdat we zouden werken met wat van nature al mijn kwaliteiten zijn en ik meer bewustwording zou krijgen op hoe deze in te zetten in een bedrijf. Daar heb ik tijdens de coaching een heleboel zicht op gekregen. Het werken met de archetypen maakte voor mij heel zichtbaar wat er altijd al aanwezig was aan kwaliteiten maar ook datgene wat ik van nature het allerliefste doe, het viel allemaal als een puzzelstukje in elkaar.

Ik heb nu zicht op wat voor soort bedrijf ik wil en wat ik daar precies in wil gaan doen. Ik denk dat het een heel goed traject is voor ondernemers die twijfelen of datgene wat ze doen nog wel klopt en ondernemers die zoekende zijn in hoe ze hun bedrijf in lijn met hun waarden en kwaliteiten goed neer kunnen zetten in de wereld.

Monique is heel duidelijk en zorgvuldig in haar communicatie, zowel vooraf als tijdens de coaching en erna. In haar coaching neemt ze niet zomaar genoegen met iets, ze gaat door tot het echt volledig klopt en ze voelt dat ze bij de kern zit. Dit was voor mij heel prettig, dat ze niet zomaar mee ging in het voor mij al bekende verhaal en dat ik hierdoor ook veel dieper tot mijn eigen kern kon komen. Ik heb het ervaren als straight to the point coaching die je brengt bij waar het echt om gaat, in jezelf en in je bedrijf..

Lindy Bosma

Yogini & Coach

Voor iedere one-of-a-kind onderneemster die met zichtbaarheid wel wat hulp kan gebruiken is dit een prachtige training om onder woorden te brengen wat er diep van binnen bij jou speelt.

Vijf jaar geleden ben ik gestart met mijn praktijk als voedingscoach om mensen te helpen gezonde(re) keuzes te maken. Maar al snel leek het dat ik als een roepende in de woestijn was. Willen mensen wel geholpen worden? Zeg ik wel de goede dingen? Ben ik vindbaar? Draag ik de juiste boodschap uit?

De “Ontdek je Merk Archetype” VIP dag kwam als geroepen. Monique heeft mij namelijk al vaker op haar eigen mooie wijze verder kunnen helpen op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling. Elke coach heeft een coach nodig! De tijd was daar om mijn bedrijf samen met haar onder de loep te nemen en te kijken wat het is wat ik nu echt wil waarmee ik de klanten kan helpen en dat helder onder woorden te brengen.

Het werkboek en de opdrachten hebben mij stap voor stap voorbereid op de VIP-dag. En wat voor een dag! Met de 1-op-1 coaching gaat Monique helemaal de diepte in, wikt en weegt alle woorden, checkt of iets goed voelt en weet op bijzonder treffende manier uit te kristallieren wat de kern van de boodschap is.
Hoe bijzonder dat mijn allereerste missie weer helemaal helder naar boven kwam. Die was in de loop der jaren ondergesneeuwd geraakt. Nu ben ik weer helemaal enthousiast om me daar op te focussen, met de juiste bewoordingen die uit de coaching naar voren is gekomen.

Verhelderend is de Merk Archetype test, de start van dit traject. Dit geeft al zoveel inzichten. Daarnaast is de visualisatie-meditatie een mooi en helend onderdeel, iets wat Monique heel goed beheerst om als tool in te zetten en haar zo uniek maakt in haar coaching.

Ik sta te popelen om deze verkregen inzichten op mijn nieuw te bouwen website van het scherm te laten spatten. Ook bij dat proces zal ik de hulp van Monique inroepen, omdat ik weet dat ik goed begeleid zal worden in alle stappen die te nemen zijn.

Voor iedere one-of-a-kind onderneemster die met zichtbaarheid wel wat hulp kan gebruiken is dit een prachtige training om onder woorden te brengen wat er diep van binnen bij jou speelt. Go 4 it!

Thera Rooth

Coach, Food for your Rooths

Veelgestelde vragen

Werkt dit wel voor mij en mijn bedrijf?
Als je twijfelt of dit pakket je gaat brengen wat je nodig hebt (meer klanten, meer inkomsten, meer plezier), dan nodig ik je van harte uit voor een ontdekgesprek. Je krijgt dan eerlijke feedback of dit pakket passend voor je is en dan kunnen we meteen checken of we een klik hebben, wel zo fijn toch?

Ik ben zeker geen blufblaaskaak die je gaat vertellen dat je er zonder mijn coachpakket niet komt en dat het voor iedereen werkt. Ik kan wat dat betreft niet in jouw toekomst kijken en ik weet niet wat je gaat doen met de inzichten die je krijgt.

Wat ik je wel kan vertellen is dat ik de plek waar je nu bent ken en ik weet hoe frustrerend het is om zo je best te doen en nog weinig resultaat te zien, Ik weet dat je zo’n impasse makkelijker en sneller doorbreekt als je je laat coachen en begeleiden. Het is gewoon heel moeilijk om je eigen blinde vlekken te zien en te bepalen waar je wat moet aanpassen zodat het beter loopt.

Waarom is het zo'n hoog bedrag voor één coachdag?
Ik heb geëxperimenteerd met het aanbieden en coachen met deze materialen over meerdere coachingsgesprekken, verspreidt over een aantal weken. Ik heb daardoor ontdekt dat de meeste mensen het juist héél fijn vinden om het proces in één dagdeel door te maken. Je hebt dan ook sneller resultaten waarmee je aan de slag kunt!

Wat altijd een goed idee is, is om te kijken of je er vertrouwen in hebt dat je de investering op een redelijke termijn terug kan verdienen:
Ga na hoeveel klanten jij moet aantrekken om deze investering terug te verdienen. Of bepaal hoeveel je er voor over hebt om de juiste richting te weten voor je bedrijf.

Als je dit wilt bespreken, ook dan ben je van harte welkom om een ontdekgesprek met me aan te vragen. Dan kunnen we samen nagaan of het voor jou een goede investering is.

Is er een garantie voor als het me niet bevalt?
Na je betaling krijg je een link naar de test om je archetypen te bepalen. Hierna krijg je van mij de kaarten met de uitgebreide tekst en uitleg over deze twee types. Als het je echt niet bevalt, mag je je op dat moment nog bedenken. Als je echter de datum prikt voor de coaching is je aankoop definitief.

Wat uiteindelijk het beste werkt is om een ontdekgesprek aan te vragen, ik weet zeker dat ik goed kan inschatten of het bij je past.

Even afstemmen of het past voor jou?

Als je nog niet zeker weet of dit VIP pakket iets voor je is op dit moment, aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Ik help je graag verder en ik ben er alleen maar op uit om dit VIP pakket te doen met mensen en bedrijven die er klaar voor zijn, dus ik garandeer je dat je eerlijk advies krijgt. Stel je vragen per mail en/of vraag een ontdekgesprek aan waarin we jouw situatie kunnen bespreken en ik je kan adviseren of dit pakket op dit moment een goede stap voor je is