Twee jaar geleden begon ik met mijn Money Breakthrough Business Coaching training en deed ik de modules zelf met mijn coachingbuddies. We hadden allemaal zo onze voorkeuren. Toen ik toegang kreeg tot de materialen, dóók ik in de quiz om te ontdekken wat mijn Merk Archetypen waren en sloeg ik de module die je eigenlijk eerst moest doen over: de Money Mindset Mantra. Mijn andere coachbuddies waren juist meer geïnteresseerd in die materialen.

Natuurlijk deed ik later die module ook, maar ik bleef erbij dat het voor mij gewoon niet zo over het geld gaat. Ja, ik was wel op die coaching uitgekomen omdat ik het zat was te weinig te verdienen voor mijn harde werken. Maar mijn echte doel is uiteindelijk mijn inkomen kunnen verdienen met wat ik gaaf vind om te doen. En dat creatieve stuk, dat ontdekken met de Merk Archetypen, dat voelde echt als mijn ding.

Afgelopen november sprak ik weer een van mijn buddies en ze vroeg me of ik het money mindset werk nog deed. Ik moest eerlijk toegeven dat dat er helemaal bij ingeschoten was. En ik besefte me dat het wel eens een van de oorzaken kon zijn waarom het niet meer zo lekker ging.

Want het money mindset werk, dat gaat uiteindelijk vooral over het blootleggen van je negatieve overtuigingen over geld, maar ook over jouw capaciteit om geld te verdienen. Door dit werk te doen, ga je krachtige nieuwe overtuigingen planten in jezelf, zeker door het elke dag voor jezelf te herhalen. Hierdoor verhoog je je energie en je vertrouwen in jezelf en vanuit die plek, maak je andere keuzes. Het werkt echt super praktisch eigenlijk.

“Mindset over mechanics” zo noemt Kendall Summerhawk dat

Je doet éérst het mindset werk om in een hogere, positieve staat te komen en dán ga je pas kijken wat je kunt doen in je bedrijf. Het blijft goed advies. Ook iets waar je wat mee kan zonder dat je de money mindset mantra bij me hebt gedaan. Zorg er gewoon voor dat je aan het begin van je werkdag iets doet waarvan je weet dat jij goed “in je energie” komt. Doe wat aan yoga, mediteer, journal, wat bij je past.

En ga dan vanuit een hogere energie aan de slag!

Het werkt echt zo veel beter 🙂

Ik wens je veel succes


Meer weten over de Money Mindset Mastery? Klik hier of stel je vraag hieronder of via een email naar info@moniquecoppens.nl