Ben je er klaar voor om jezelf op een nieuwe, krachtige manier te verhouden tot geld?

Money Magic Intensive

Om je geldblokkades te vervangen door een fantastische, frisse kijk op jezelf, eentje waarin je jezelf wél op waarde schat?

Dan is deze MONEY MAGIC Intensive precíes wat je zoekt! Lees verder!

Wat is het?

Dit is een coachingspakket speciaal voor ambitieuze, bewuste ondernemers die er klaar voor zijn om naar een volgend niveau te groeien met hun bedrijf én die hun invloed wil vergroten door de inwendige veranderingen te maken die daarvoor nodig zijn.

Eérst een geweldige mindset, dan volgt de juiste actie

Samen coachend maken we voor jou een krachtige, verse en bezielde mindset voor je, terwijl je tegelijkertijd je oude overtuigingen en niet helpende actie-neigingen loslaat. Zodat je snel gaat zien dat je opwindende en onverwacht goede resultaten krijgt in je bedrijf.

Ik kreeg een nieuw inzicht en kon meteen mijn tarieven verhogen

Ik ben heel blij met de financiële inzichten die Monique mij gegeven heeft. Als startende ondernemer hoor ik van collega’s dat geld verdienen met hun praktijk een dingetje is. De “Money Mindset Mantra” heeft mij doen inzien dat, zonder me een slag in de rondte te hoeven werken, het mogelijk is een mooi jaarinkomen te realiseren met de juiste mindset.

Monique is een fijne coach om samen mee aan de slag te gaan. Ze nodigt je uit om buiten je veilige kaders te denken en helpt je zoeken naar de juiste woorden om echt tot de kern van de boodschap te komen. Ik zou haar zeker aanraden als business coach!

Ebel Pieters

Natuurlijke leefstijlcoach voor kleine huisdieren, www.dierpraktijkdekolibrie.nl

Dit kan je verwachten:

* JE LAAT OUDE BEPERKENDE IDEEËN OVER GELD LOS, WAARDOOR JE NIEUWE MOGELIJKHEDEN ZIET

* JE LEERT HET NEGATIEVE GESPREK IN JE HOOFD OM TE ZETTEN IN POSITIEVE PRAAT, WAARMEE JE JE VOLLE POTENTIEEL KUNT GAAN LATEN ZIEN IN JE BEDRIJF

* JE CREËERT EEN EERSTEKLAS INSTELLING EN HOUDING WAARMEE JE MET GEMAK DE PRIJZEN KUNT VRAGEN DIE JE WIL VRAGEN EN JE JE AANBOD (EN JEZELF) NIET MEER IN DE UITVERKOOP GOOIT

* JE ONTWERPT EEN NIEUWE VERSIE VAN JEZELF, ZODAT JE UIT KUNT GROEIEN NAAR DE PERSOON DIE JE WIL ZIJN MET GELD

* JE ONTDEKT DE ÉCHTE WAARDE VAN JE WERK, WAARDOOR JE VOL ZELFVERTROUWEN NAAR BUITEN TREEDT IN JE MARKETING 

Geef jezelf een bezielde en niet-te-stoppen motivatie
waarmee je je dromen gaat bereiken!

Deze persoonlijke coachdag is perfect voor bewuste ondernemers die al redelijk wat bewustzijnswerk hebben gedaan en die er klaar voor zijn om het nu echt te gaan doen. Die ambitieus zijn omdat ze de wereld een stukje mooier willen maken met hun talenten en wijsheid.

Laat me je leren hoe je op een bezielde manier alles wat te maken heeft met geld en met je bedrijf kunt omarmen. Want jij kan het ook …. ik help je graag!

Wil je liever eerst afstemmen of deze coaching passend voor je is?

Klik dan hier om een kennismakingsgesprek te boeken

DE PRAKTISCHE INFORMATIE:

* We gaan samen een dagdeel diep. We gaan ontspannen en plezierig samen werken en coachen met behulp van bijzonder effectieve oefeningen die je doorbraken gaan geven in de manier waarop je je verhoudt tot geld, tot jezelf en je bedrijf.

* We coachen online via Zoom in sessies met korte pauzes. Zo kun je vanuit je eigen ruimte en “sacred space” werken

* De coaching vindt plaats op één dagdeel, hetzij op dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 of op vrijdagochtend van 9.00 – 13.00. Je krijgt na je boeking een link om een plek in mijn agenda te reserveren.

* Voordat we beginnen ontvang je een werkboek waarin je alvast aan de slag gaat en na onze sessie heb je nog een maand de mogelijkheid om gebruik te maken van email-coaching over dit onderwerp

Je komt er herboren uit,
met een verfriste blik over de betekenis en de waarde
die jij met jouw bedrijf de wereld te bieden hebt.

Ik heb helemaal helder gekregen waarom geld nog niet helemaal wilde stromen in mijn business en ik heb ook gezien wat er nodig is om de boel in beweging te krijgen. Ik zie de stappen die ik nu kan zetten.

Ik zou dit zonder twijfel aanraden aan alle vrouwen met een eigen onderneming, omdat ik weet dat 99% van deze vrouwen zichzelf te laag inschat en daardoor veel te lage tarieven rekent.

Je gaat erin met een gevoelige wond (je geldprobleem), dat je het liefst voor iedereen verbergt. En komt eruit, herboren, met een verfriste blik over de betekenis en de waarde die jij met jouw bedrijf de wereld te bieden hebt.

Jill Gerissen