Yoga les in het mooie Meditatiehuis

 

Monique’s Yoga

Hoi, mijn naam is Monique en geef les in twee vormen van yoga, die allebei nét even anders zijn dan je gewend bent als je eerder hatha yog hebt gevolgd. De yogavormen die ik gebruik in mijn les zijn niet de standaard yogavormen, beide worden ook ingezet om blokkades op te ruimen. En daar houd ik van, dat de yoga ook doorwerkt in je leven! Wat mijn lessen kenmerkt is een rustige, fijne sfeer met ruimte voor persoonlijke aandacht en humor. 

Hieronder vind je meer informatie over beide vormen, yoga nidra en flow yoga. En je vind informatie over de tijden en prijzen.

Als je vragen hebt, dan mail me gerust op info@moniquecoppens.nl

Yoga Nidra

Een yoga nidra les is het best te omschrijven als een verwenmoment voor jezelf. In deze vorm van yoga lig je op je matje en je volgt gesproken aanwijzingen op. Je doet aandachts -en ademhalingsoefeningen en komt in een steeds diepere ontspannning terecht. Je kan zelfs tussen slapen en waken in gaan schommelen. In die diepe ontspanning kun je “los laten”: oude patronen en datgene wat je niet meer dient. Ook herhalen we in de yoga nidra een aantal keer een positieve wens of intentie. Dat werkt ook erg mooi door in je leven en je lichaam. Als je nog meer wilt weten over yoga nidra, dan kun je hier verder lezen. Als je meer wilt weten over yoga nidra, kijk dan hier. 

De yoga nidra les wordt gegeven in de sfeervolle ruimte van meditatiehuis het Zonnelicht, in het centrum van Tilburg. Voordat je in de ontspanning gaat liggen doe je enkele flow yoga oefeningen. Na de les is er tijd voor een kopje thee en reflectie

Flow Yoga

Deze yoga is een zachte en vloeiende vorm van yoga waarin er veel aandacht is voor het opruimen van energetische blokkades. Deze yoga vorm is erg toegankelijk. Wat ook bijzonder is, is dat je aan het begin van de les je hele lichaam opwarmt met een activatie. Op muziek. Ook bij de houdingen (asana’s), de speciale energy block release reeksen en de ontspanning draaien we muziek. Dat is even wennen, maar wel heerlijk. Ik ben in mijn derde jaar van de Dru Yoga docentenopleiding, voor meer informatie over deze yoga vorm kijk je op deze website

Deze les wordt ook gegeven in het Meditatiehuis Het Zonnelicht.

Yoga Nidra

Dinsdagavond 18.45 – 20.15

Woensdagochtend 10.00 – 11.15

Proefles 7,50

Je betaald per blok, voor yoga nidra is dat 12,50 (inclusief btw) per les van 5 kwartier

Flow Yoga

Dinsdagavond 17.45 – 18.45

vanaf november komt er een extra les bij

Proefles 7,50

Je betaald per blok, voor Flow yoga is dat 10,00 (inclusief btw) per les van 5 kwartier

Lesblok 2:

(4 lessen)

dinsdagavond 4-11-18-25 juni 

27 & 28 augustus proeflessen!

Lesblok 3

(7 lessen)

dinsdagavond:  3-10-17-24 sept * 1-8-22 oktober

woensdagochtend: 28 aug * 4-11-18-25 sept * 2-9-23 oktober

Lesblok 4

(7 lessen)

dinsdagavond: 5-12-19-26 nov * 3-10-17 dec

woensdagochtend: 6-13-20-27 nov * 4-11-18 dec

 STUUR ME EEN MAIL OM EEN PROEFLES TE RESERVEREN! KLIK HIER!

 

Vragen?

Mail ze naar info@moniquecoppens.nl