Ontdek je Merk Archetype® VIP pakket

overzicht van de 12 merk archetypen

Wie jij bent bepaalt voor een grote mate wat je doet en wilt doen in je bedrijf. En met de Merk Archetypen kun je achterhalen wat heel natuurlijk bij jou en je bedrijf past. Hierdoor weet je wat je boodschap in de kern is, waar je voor staat en op wat voor manier je de mensen die jij het beste kan dienen aan kan spreken en helpen.

Want daar gaat marketing uiteindelijk over.

Jezelf en je bedrijf laten zien aan de mensen die er voor jou toe doen.

Veel vrouwelijke ondernemers denken dat ze hun uniekheid moeten verbergen in hun bedrijf, omdat het niet zakelijk zou zijn, maar het tegendeel is waar. Dat wat jouw uniek maakt kan er juist voor zorgen dat je je bedrijf heel duidelijk in de wereld kan zetten en dat je opvalt voor de klanten die bij je passen.

In deze training gaan we daarmee aan de slag en maak je een krachtige, direct herkenbare kwaliteit in jezelf wakker maakt die je gaat helpen klanten en kansen aan te trekken voor je bedrijf.

 

Voor iedere one-of-a-kind onderneemster die met zichtbaarheid wel wat hulp kan gebruiken is dit een prachtige training om onder woorden te brengen wat er diep van binnen bij jou speelt.

Vijf jaar geleden ben ik gestart met mijn praktijk als voedingscoach om mensen te helpen gezonde(re) keuzes te maken. Maar al snel leek het dat ik als een roepende in de woestijn was. Willen mensen wel geholpen worden? Zeg ik wel de goede dingen? Ben ik vindbaar? Draag ik de juiste boodschap uit?

De “Ontdek je Merk Archetype” VIP dag kwam als geroepen. Monique heeft mij namelijk al vaker op haar eigen mooie wijze verder kunnen helpen op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling. Elke coach heeft een coach nodig! De tijd was daar om mijn bedrijf samen met haar onder de loep te nemen en te kijken wat het is wat ik nu echt wil waarmee ik de klanten kan helpen en dat helder onder woorden te brengen.

Het werkboek en de opdrachten hebben mij stap voor stap voorbereid op de VIP-dag. En wat voor een dag! Met de 1-op-1 coaching gaat Monique helemaal de diepte in, wikt en weegt alle woorden, checkt of iets goed voelt en weet op bijzonder treffende manier uit te kristallieren wat de kern van de boodschap is.
Hoe bijzonder dat mijn allereerste missie weer helemaal helder naar boven kwam. Die was in de loop der jaren ondergesneeuwd geraakt. Nu ben ik weer helemaal enthousiast om me daar op te focussen, met de juiste bewoordingen die uit de coaching naar voren is gekomen.

Verhelderend is de Merk Archetype test, de start van dit traject. Dit geeft al zoveel inzichten. Daarnaast is de visualisatie-meditatie een mooi en helend onderdeel, iets wat Monique heel goed beheerst om als tool in te zetten en haar zo uniek maakt in haar coaching.

Ik sta te popelen om deze verkregen inzichten op mijn nieuw te bouwen website van het scherm te laten spatten. Ook bij dat proces zal ik de hulp van Monique inroepen, omdat ik weet dat ik goed begeleid zal worden in alle stappen die te nemen zijn.

Voor iedere one-of-a-kind onderneemster die met zichtbaarheid wel wat hulp kan gebruiken is dit een prachtige training om onder woorden te brengen wat er diep van binnen bij jou speelt. Go 4 it!

Thera Rooth

Food for your Rooths

Het gaat om wat je uitdraagt als bedrijf in alles wat je doet, op welke schaal je ook bezig bent.

Het is heel fijn om te weten welk merk archetype je hebt. Het geeft focus, voor veel meer dan alleen je logo of briefpapier, het gaat om wat je uitdraagt als bedrijf in alles wat je doet, op welke schaal je ook bezig bent. Ik vond met name de visualisatie opdrachten veel toevoegen. De beelden geven het merkgevoel goed weer en zijn heel eenvoudig weer op te roepen. Dat werkt voor mij goed om de juiste keuzes te maken.

In de coaching met Monique kwam duidelijk naar voren dat er bij mijzelf als persoon nog een opdracht ligt, die voorwaarde scheppend is voor het waarmaken van mijn merk. Doordat dit verband nu zo duidelijk is, ben ik zeer gemotiveerd om de benodigde stappen te zetten die nodig zijn om een succesvol product en merk neer te zetten.

Marijke Buylinckx

showfigures.nl

Zin om je bedrijfsarchetype te leren kennen

en jezelf en je bedrijf krachtig in de wereld te zetten?

Meld je dan aan voor een ontdekgesprek, dat is een gesprek van ongeveer 60 minuten waarin we kijken of deze training passend voor je is. Zie hieronder voor meer informatie!

 

Waar we je op gaan coachen:

 

• Ontdek je Merk Archetype, ontdek hoe je jouw persoonlijkheid en passie terug kan laten komen in alles wat je naar buiten brengt, waardoor jij een authentiek merk creëert. Mensen voélen dat het klopt. En je hebt meteen handvatten om aanpassingen te maken en jezelf en je bedrijf direct op een nieuwe, krachtigere manier in de wereld te zetten en meer winst te maken.

• Zonder getwijfel je marketingmaterialen aanpassen. Je krijgt meer helderheid over wat je uit wilt stralen, hoe je beeldmateriaal goed kunt gebruiken. En je leert aandacht-trekkende-emails, website teksten en ander promotiemateriaal te schrijven (zelfs als je geen schrijver bent)

• Identificeer jouw unieke specialisme en gebruik het als krachtige katalysator om je gaven en talenten op de meest winstgevende acties te richten

Hoe het concreet werkt: Na je aanmelding krijg je een link om een afspraak in mijn agenda vast te leggen en je krijgt een vragenlijst toegestuurd waarmee je je Merk Archetype kunt bepalen. De antwoorden stuur je naar mij terug en dan krijg je informatie over je archetypes waarmee je alvast wat voorbereidende oeefeningen kunt gaan doen.

Op de coaching VIP dag gaan we hier verder mee aan de slag. In deze sessie van 3 gesprekken van ongeveer een uur, verdeeld over een ochtend of middag, dringen we echt tot de ziel van je bedrijf door. Aan het einde van de dag heb je een duidelijk overzicht wat je als leidraad kunt gaan gebruiken voor je bedrijfsuitingen.

We ontmoeten elkaar via ZOOM, dat is een webinar systeem waarmee we kunnen spreken en elkaar kunnen zien. Je krijgt uiterlijk drie dagen voor de afspraak een email met de link om in te loggen. Tijdens de VIP dag coachen we in drie blokken met daar tussen een korte pauze. Tot een maand na de sessie mag je me via email nog vragen stellen.

Het is op twee verschillende tijdstippen mogelijk om een VIP dag met me te boeken. Hieronder zie je de indeling van de dag

DINSDAGMIDDAG: Call #1 (60 minuten) van 13.00 tot 14.00 Call #2 (60 minuten) van 14.15 tot 15.15 Call #3 (60 minuten) van 15.30 tot 16.30 Afronding tot uiterlijk 17.00 Call #4 (30 minuten) na 1 week, follow-up

VRIJDAGOCHTEND: Call #1 (60 minuten) van 09.00 tot 10.00 Call #2 (60 minuten) van 10.15 tot 11.15 Call #3 (60 minuten) van 11.30 tot 12.30 Afronding tot uiterlijk 13.00 Call #4 (30 minuten) na 1 week, follow-up

Wat deze training voor mijzelf heeft gedaan is dat de uitkomsten van mijn “Ontdek je Merk Archetype” werk me ook hebben gewezen op dingen die ik niet heb durven omarmen in mezelf en waar ik onzeker over was. Daar heb ik nu veel meer zelfvertrouwen in. 

Want dat heb ik uiteindelijk ontdekt voor mezelf en volgens mij geldt ook voor anderen. Je moet het ondernemen omarmen als je écht serieus bent om je missie te leven én goed geld te verdienen daarmee.

Ik heb nu zicht op wat voor soort bedrijf ik wil
en wat ik daar precies in wil gaan doen

Ik heb bij Monique de VIP dag over de archetypes gevolgd. Ik ben een tijd geleden gestopt met mijn bedrijf, wetende dat ik hierin niet verder wilde maar ook zoekende naar wat dan wel. Deze keer wilde ik een keuze van binnenuit maken, iets wat echt bij mij zou passen. Dit betekende dat ik goed moest weten wie ik dan was en wat daar bij zou passen.

Monique haar uitleg over de archetypen sprak me aan omdat we zouden werken met wat van nature al mijn kwaliteiten zijn en ik meer bewustwording zou krijgen op hoe deze in te zetten in een bedrijf. Daar heb ik tijdens de coaching een heleboel zicht op gekregen. Het werken met de archetypen maakte voor mij heel zichtbaar wat er altijd al aanwezig was aan kwaliteiten maar ook datgene wat ik van nature het allerliefste doe, het viel allemaal als een puzzelstukje in elkaar.

Ik heb nu zicht op wat voor soort bedrijf ik wil en wat ik daar precies in wil gaan doen. Ik denk dat het een heel goed traject is voor ondernemers die twijfelen of datgene wat ze doen nog wel klopt en ondernemers die zoekende zijn in hoe ze hun bedrijf in lijn met hun waarden en kwaliteiten goed neer kunnen zetten in de wereld.

Monique is heel duidelijk en zorgvuldig in haar communicatie, zowel vooraf als tijdens de coaching en erna. In haar coaching neemt ze niet zomaar genoegen met iets, ze gaat door tot het echt volledig klopt en ze voelt dat ze bij de kern zit. Dit was voor mij heel prettig, dat ze niet zomaar mee ging in het voor mij al bekende verhaal en dat ik hierdoor ook veel dieper tot mijn eigen kern kon komen. Ik heb het ervaren als straight to the point coaching die je brengt bij waar het echt om gaat, in jezelf en in je bedrijf..

Lindy Bosma

Ik vond het ook een speciale ervaring, om dit proces door te werken.
Het heeft me enorm geholpen om weer het juiste pad voor mijn bedrijf te vinden.

Mijn bedrijf lag even helemaal stil en ik voelde dat dat kwam omdat ik in de verkeerde richting aan het denken was. In de basis zat ik op het verkeerde pad met mijn bedrijf. En dan kun je doen wat je wilt, dan gaat het niet lopen.

Ik hoorde van Monique over deze manier van aanpak, met de Merk Archetypen en ze was er zo enthousiast over, dat ik wel mee moest doen 😊. Ik hoopte meer tot mijn eigen kern van het hebben van een bedrijf te komen, te leren wat ik nou echt wil gaan doen met mijn bedrijf.

Door het VIP-pakket weet ik weer wat ik precies belangrijk vind, in het algemeen en in mijn bedrijf, en daardoor kan ik weer verder met mijn bedrijf op een manier die echt bij mij past, bij mijn kern.

Het VIP-pakket helpt je om te weten wat je belangrijk vindt en waar je hen wilt met je bedrijf. En daarnaast geeft het tools die je direct kunt toepassen binnen je bedrijf, zodat het bij jouw kern past en alles een geheel wordt. Ik zou dit aanraden aan alle mensen met een bedrijf waarvan ze voelen dat het niet helemaal is wat ze eigenlijk willen of mensen met een bedrijf dat niet zo loopt zoals ze zouden willen.

Je krijgt goede begeleiding van Monique, ze vraagt echt goed door en laat je niet wegkomen met halve antwoorden. Zodat je zelf ook echt de diepte in gaat en je daardoor daarna echt de tools hebt om verder te gaan.
Het is hele mooie ondersteuning om je eigen pad weer te vinden en te weten hoe je verder mag met je bedrijf.

Esther Oomen

Afstemmen of mijn coaching iets voor je is?! Dat kan!

Ik maak graag kennis met je in een "Ontdekgesprek". Dat is een gesprek via ZOOM waarin we nagaan waar je staat met je bedrijf en waar je heen wilt. We kijken dan ook of het voor ons beide passend is om samen te werken. Het gesprek is gratis en verplicht je tot niets. Het is wel fijn als je oprechte interesse hebt om verder te komen met je bedrijf en coaching aan wil gaan.

Meld je aan voor een ontdekgesprek door een email te sturen naar info@moniquercoppens.nl. Vertel me iets over je bedrijf en je wensen en ik stuur je een link naar mijn agenda.