Ontdek je Merk Archetype® VIP pakket

Wie jij bent bepaalt voor een grote mate wat je doet en wilt doen in je bedrijf. En met de Merk Archetypen kun je achterhalen wat heel natuurlijk bij jou en je bedrijf past. Hierdoor weet je wat je boodschap in de kern is, waar je voor staat en op wat voor manier je de mensen die jij het beste kan dienen aan kan spreken en helpen.

Want daar gaat marketing uiteindelijk over.

Jezelf en je bedrijf laten zien aan de mensen die er voor jou toe doen.

Veel vrouwelijke ondernemers denken dat ze hun uniekheid moeten verbergen in hun bedrijf, omdat het niet zakelijk zou zijn, maar het tegendeel is waar. Dat wat jouw uniek maakt kan er juist voor zorgen dat je je bedrijf heel duidelijk in de wereld kan zetten en dat je opvalt voor de klanten die bij je passen.

In deze training gaan we daarmee aan de slag en maak je een krachtige, direct herkenbare kwaliteit in jezelf wakker maakt die je gaat helpen klanten en kansen aan te trekken voor je bedrijf.

 

Ik heb bij Monique de VIP dag over de archetypes gevolgd. Ik ben een tijd geleden gestopt met mijn bedrijf, wetende dat ik hierin niet verder wilde maar ook zoekende naar wat dan wel. Deze keer wilde ik een keuze van binnenuit maken, iets wat echt bij mij zou passen. Dit betekende dat ik goed moest weten wie ik dan was en wat daar bij zou passen.

Monique haar uitleg over de archetypen sprak me aan omdat we zouden werken met wat van nature al mijn kwaliteiten zijn en ik meer bewustwording zou krijgen op hoe deze in te zetten in een bedrijf. Daar heb ik tijdens de coaching een heleboel zicht op gekregen. Het werken met de archetypen maakte voor mij heel zichtbaar wat er altijd al aanwezig was aan kwaliteiten maar ook datgene wat ik van nature het allerliefste doe, het viel allemaal als een puzzelstukje in elkaar.

Ik heb nu zicht op wat voor soort bedrijf ik wil en wat ik daar precies in wil gaan doen. Ik denk dat het een heel goed traject is voor ondernemers die twijfelen of datgene wat ze doen nog wel klopt en ondernemers die zoekende zijn in hoe ze hun bedrijf in lijn met hun waarden en kwaliteiten goed neer kunnen zetten in de wereld.

Monique is heel duidelijk en zorgvuldig in haar communicatie, zowel vooraf als tijdens de coaching en erna. In haar coaching neemt ze niet zomaar genoegen met iets, ze gaat door tot het echt volledig klopt en ze voelt dat ze bij de kern zit. Dit was voor mij heel prettig, dat ze niet zomaar mee ging in het voor mij al bekende verhaal en dat ik hierdoor ook veel dieper tot mijn eigen kern kon komen. Ik heb het ervaren als straight to the point coaching die je brengt bij waar het echt om gaat, in jezelf en in je bedrijf..

Lindy Bosma

Zin om je bedrijfsarchetype te leren kennen

en jezelf en je bedrijf krachtig in de wereld te zetten?

Meld je dan aan voor een ontdekgesprek, dat is een kort gesprek van ongeveer 30 minuten waarin we kijken of deze training passend voor je is.

 

Waar we je op gaan coachen:

 

• Ontdek je Merk Archetype, ontdek hoe je jouw persoonlijkheid en passie terug kan laten komen in alles wat je naar buiten brengt, waardoor jij een authentiek merk creëert. Mensen voélen dat het klopt. En je hebt meteen handvatten om aanpassingen te maken en jezelf en je bedrijf direct op een nieuwe, krachtigere manier in de wereld te zetten en meer winst te maken.

• Zonder getwijfel je marketingmaterialen aanpassen. Je krijgt meer helderheid over wat je uit wilt stralen, hoe je beeldmateriaal goed kunt gebruiken. En je leert aandacht-trekkende-emails, website teksten en ander promotiemateriaal te schrijven (zelfs als je geen schrijver bent)

• Identificeer jouw unieke specialisme en gebruik het als krachtige katalysator om je gaven en talenten op de meest winstgevende acties te richten

Hoe het concreet werkt: Na je aanmelding krijg je een link om een afspraak in mijn agenda vast te leggen en je krijgt een vragenlijst toegestuurd waarmee je je Merk Archetype kunt bepalen. De antwoorden stuur je naar mij terug en dan krijg je informatie over je archetypes waarmee je alvast wat voorbereidende oeefeningen kunt gaan doen.

Op de coaching VIP dag gaan we hier verder mee aan de slag. In deze sessie van 3 gesprekken van ongeveer een uur, verdeeld over een ochtend of middag, dringen we echt tot de ziel van je bedrijf door. Aan het einde van de dag heb je een duidelijk overzicht wat je als leidraad kunt gaan gebruiken voor je bedrijfsuitingen.

We ontmoeten elkaar via ZOOM, dat is een webinar systeem waarmee we kunnen spreken en elkaar kunnen zien. Je krijgt uiterlijk drie dagen voor de afspraak een email met de link om in te loggen. Tijdens de VIP dag coachen we in drie blokken met daar tussen een korte pauze. Tot een maand na de sessie mag je me via email nog vragen stellen.

Het is op twee verschillende tijdstippen mogelijk om een VIP dag met me te boeken. Hieronder zie je de indeling van de dag

DINSDAGMIDDAG: Call #1 (60 minuten) van 13.00 tot 14.00 Call #2 (60 minuten) van 14.15 tot 15.15 Call #3 (60 minuten) van 15.30 tot 16.30 Afronding tot uiterlijk 17.00 Call #4 (30 minuten) na 1 week, follow-up

VRIJDAGOCHTEND: Call #1 (60 minuten) van 09.00 tot 10.00 Call #2 (60 minuten) van 10.15 tot 11.15 Call #3 (60 minuten) van 11.30 tot 12.30 Afronding tot uiterlijk 13.00 Call #4 (30 minuten) na 1 week, follow-up

Wat deze training voor mijzelf heeft gedaan is dat de uitkomsten van mijn “Ontdek je Merk Archetype” werk me ook hebben gewezen op dingen die ik niet heb durven omarmen in mezelf en waar ik onzeker over was. Daar heb ik nu veel meer zelfvertrouwen in. 

Want dat heb ik uiteindelijk ontdekt voor mezelf en volgens mij geldt ook voor anderen. Je moet het ondernemen omarmen als je écht serieus bent om je missie te leven én goed geld te verdienen daarmee.

Zin om je bedrijfsarchetype te leren kennen

en jezelf en je bedrijf krachtig in de wereld te zetten?

Meld je dan aan voor een ontdekgesprek, dat is een kort gesprek van ongeveer 30 minuten waarin we kijken of deze training passend voor je is.