Hé hallo,

Mijn naam is Monique Coppens en op deze pagina vertel ik je wat meer over mezelf.

Wie ik ben & wat ik voor je kan doen

Ik ben wat men noemt “een zoeker“.

Ik had nooit het gevoel ergens bij te horen, voelde me erg alleen en anders en ik dacht dat ik de enige was die de gebruiksaanwijzing voor het leven per ongeluk niet had ontvangen. Na een zoektocht die me onder andere bracht naar de universiteit voor een studie psychologie, naar de yogamat voor een duik in de yoga filosofie en naar bibliotheken vol esoterie, heb ik het gevoel dat ik die gebruiksaanwijzing voor het leven heb gevonden.

En mijn kennis en ervaring deel ik graag met jou.

Het begint allemaal met contact maken met wie je bent, hier en nu. Met waar je nu woont en wat je nu doet. Wakker worden. Je grootsheid ervaren. Het enige wat ons ervan weerhoudt te ervaren wie we echt zijn en dat we diep verbonden zijn met de natuur, met elkaar, met de aarde, met iets hogers … is de meuk die we gedurende ons leven verzamelen. Valse gedachten, twijfels, oude patronen, trauma’s, stigma’s. Als we die opruimen komt onze ware aard weer boven.

Een lichtheid, een vreugde. Vrede.

Ik heb weer eens ontdekt dat alles wat we nodig hebben in ons ligt en dat wij simpele, gewone mensen die we zijn, zó veel verschil kunnen maken in de wereld om ons heen. Door vrede te zijn. Door liefde te geven en ontvangen. Door niet langer als ongeleide projectielen door het leven te gaan en brokken te maken. Door “aan” te staan. Echt te luisteren. Echt te spreken. Jezelf en je gaven vrijelijk uit te drukken in de wereld.

Je bent nodig.

Ik weet uit ervaring dat je binnen in jezelf contact kunt maken met iets wat groter is dan jezelf. Een geheel. Waar je bij hoort. Alles is verbonden met elkaar en de verbinding is er altijd. Het is alleen een kwestie van “kun je die verbinding ervaren”? Want dat is wat je mist als je je niet fijn voelt. De verbondenheid geeft het leven betekenis en maakt het lichter. Je krijgt meer fijne ervaringen en de donkerte die ook bij het leven hoort, kun je beter dragen

Ga de weg naar binnen
Vind jezelf. Vind je plek in de wereld

 

Hoe ik je kan helpen MOEDIG je eigen weg te gaan!

Schoon Schip Maken

In het voorjaar van 2019 kun je weer meedoen aan deze online wervelwind waarin ik je  stimuleer en motiveer om de bezem door je leven te halen en op te ruimen wat niet werkt. Met cursusmaterialen, coachingcalls & energy clearings op afstand. PAS OP: BRENGT SERIEUZE VERANDERING TE WEEG!

Klik hier om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief en laat je alvast inspireren!

Yoga Nidra

Je ligt. Je volgt gesproken aanwijzingen op. Aandacht. Adem. Diep ontspannen. Thuiskomen. Tussen slapen en waken. Luisteren naar je hart & ziel. Een wens “planten” in je onderbewuste. Magie. Dat is Yoga Nidra. Ik geef live workshops en je kan in mijn webshop mp3’s vinden om het thuis te beoefenen, lekker in bed mmm 🙂

Klik hier als je een gratis yoga nidra mp3 wil downloaden en uitproberen. 

Persoonlijke Begeleiding

Natuurlijk kun je het allemaal in je eentje doen, maar met hulp van een goede coach en mentor kom je er sneller. En verder. Er valt een heleboel te leren uit boeken en cursussen, maar die gaan je niet wijzen op je blinde vlekken. Ik kan je via mijn groepsprogramma begeleiden, of individueel.

Klik hier voor meer informatie en hier vind je een aanvraagformulier! You go woman!

Ik wil je graag helpen met het opruimen van de meuk die je ervan weerhoudt voluit te leven

Schrijf je in voor inspiratiemail met tips en tools voor vernieuwing op alle gebieden in je leven!
Ja, stuur me mail!