Ik ben in 2013 begonnen met mijn eigen (online) coachingsbedrijf vanuit een passie om creatieve, ondernemende vrouwen te helpen hun wensen waar te maken (én de wereld)te verbeteren. Ik werkte vooral met vrouwen die gecoacht wilde worden om uit te vinden wat het juiste carrièrepad voor hen was. Daarnaast werkte ik een flink aantal van mijn 1001 creatieve online ideeën uit in verschillende online cursussen, eboeken, audio’s en coachingsprogramma’s, allemaal met het thema “wensen waarmaken”, “Blokkades doorbreken” en “Schoon schip maken”. Ik had een bepaalde mate van succes, maar het was hard werken, voor weinig geld en dat hield ik veel te lang vol in de hoop dat het wel op een gegeven moment “wel zou gaan lopen”.

Totdat ik in ergens in 2017 – tot mijn schrik – merkte dat ik me

in mijn bedrijf behoorlijk burnout voelde. 

Net als in mijn eerdere carrière als psycholoog en wetenschappelijk onderzoeker. Ik begreep het niet, want ik deed nu wél iets wat ik leuk vond om te doen en ik kon het op mijn eigen manier doen, want het was mijn bedrijf. Maar…. Ik verdiende niet veel geld, moest alles zelf uitvogelen en ik wist niet hoe ik het rustiger aan kon doen. Ik moest toegeven dat het uiteindelijk niet op poten kreeg, de zakelijke kant. Na nog wat maanden doordrukken besloot ik toe te geven dat ik het niet meer wist en moest stoppen. 

Ik ging een bijbaan zoeken, een yoga opleiding volgen, yogales geven en ik bouwde een labyrint, óók een manier om mensen verder te helpen en voor mij een manier om rust in te bouwen. Dacht ik. Maar ik had nog steeds het probleem dat ik mijn werkzaamheden niet rendabel kon krijgen op een manier die klopte. Ik besefte dat ik bezig was met “een goed idee”, maar dat ik het niet voelde. Ik was goed in yogales geven, maar ik wilde verder en dieper werken met mensen. Sneller. “Ik BEN gewoon een coach”! Dat is wat past bij mij. En toen kwam de grote realisatie: Ik heb me door mijn eigen onzekerheid en onzakelijkheid van mijn passie af laten houden.

Maar je kan gewoon leren hoe je dat bedrijfsdeel moet doen en goed moet doen.

Zodat je wél met je passie en je missie bezig kan zijn.

En daarom begon ik met het volgen van een businesscoachopleiding en kwam o.a. in contact met de trainingen die ik nu zelf geef, de “Ontdek je Merk Archetype” en “Money Mindset” trainingen. Levensveranderend!

Ik ontdekte dat de zakelijke kant ook heel fijn, mooi en “soulful” kan worden aangepakt!

Er werd me zoveel duidelijk! Ik zag meteen welke ideeën (en klanten) écht bij me paste en onverwacht kreeg ik hiermee juist ook heel duidelijk wat voor mij het meest passende coaching en productaanbod is: Juist dít, andere vrouwen helpen met het op een bezielde manier neerzetten van hun bedrijf is wat ik gaaf vind om te doen! 

Met mijn achtergrond als psycholoog, life-coach en energiewerker is het voor mij heerlijk en makkelijk om iemand écht goed in te schatten, de krachten (en de bullshit 😉 te zien. En om dan verder mee te denken en te werken aan het concreet neerzetten van een bedrijf wat bij hen past, dat is business alchemy, dat is mijn ding!

Ik ben met name goed in het bekrachtigen van vrouwen die al redelijk

wat bewustzijnswerk hebben gehad en die er klaar voor zijn om het echt te gaan doen.

Op die manier ambitieus zijn.

Want ik weet hoe het is om vol te zitten met talent en goede ideeën en dat het er niet uit kan komen wat betreft verdienmodellen en plannen van aanpak. Ik weet ook hoe lastig het kan zijn om er vertrouwen in te hebben en houden, om er voor te gaan en voor jezelf te staan. Om goede prijzen te vragen, om te durven zeggen “wat ik bied is waardevol”.

Ik heb het ook moeten leren en ik kan je vertellen dat het zo’n groeiproces is.

Misschien is dit wel het mooiste wat je mee gaat maken in je leven!

Je moet het ondernemen omarmen als je écht serieus bent om je missie te leven én goed geld te verdienen daarmee. En dat is echt niet moeilijk als je je weet wat voor jou werkt en je weet hoe je in jezelf de moed en het zelfvertrouwen kan oproepen. En het is wel zo fijn als je dat niet alleen hoeft te doen.

Laat mij je helpen om je bedrijf en jezelf krachtig in de wereld te zetten,

zodat je een grotere impact kunt maken en een goed inkomen kunt verdienen

met doen wat jij als de beste kan!

Ik help je
• de ziel van je bedrijf écht te snappen
• je zelfvertrouwen op te poetsen
• je bullshit en je pijn op te ruimen
• met het aanbieden en verkopen van je diensten op een bezielde, authentieke manier
• een concreet en goed actieplan op te stellen voor je marketing, passend bij wie jij bent

Kijk bij mijn aanbod om te zien hoe ik je verder kan helpen en stuur me gerust een email als je vragen hebt. Mail naar info@moniquecoppens.nl