Aangenaam!

Mijn naam is Monique Coppens ik ben met name goed in het bekrachtigen van bewuste ondernemers die al redelijk wat bewustzijnswerk hebben gedaan en die er klaar voor zijn om hun bedrijf op een krachtige manier in de wereld te zetten. Het echt te gaan doen. Op die manier ambitieus zijn.

Ik ben gecertificeerd Money Breakthrough Business Coach waardoor ik een gereedschapskist vol coachmaterialen en technieken heb om je te helpen je mindset omtrent geld te verbeteren en je bedrijf op een succesvolle en bezielde manier vorm te geven en het te laten draaien als een tierelier.

Daarnaast heb ik een achtergrond als psycholoog, life-coach en energiewerker (magie, sjamanisme) en is het voor mij heerlijk en makkelijk om iemand écht goed in te schatten en de krachten (en de bullshit 😉) te zien. Ik prik er liefdevol maar ferm doorheen en help je te helen wat geheeld moet worden. Ik kan met je mee de diepte in, maar daarna gaan we ook weer verder het concreet neerzetten van een bedrijf en aanbod wat bij je past. Die mix maken van een praktische aanpak én diep doorgronden wie ik voor me heb en waar die persoon is op zijn of haar pad, dát is wat ik kan als de beste!

Ik weet hoe het is om vol te zitten met talent en goede ideeën, weten dat je superkrachtig bent en echt iets te bieden hebt ….. en dat het er niet uit kan komen wat betreft “verdienmodellen, plannen van aanpak en meer van die business shizzle”.

Ik weet ook hoe lastig het kan zijn om er vertrouwen in te hebben en houden, om er voor te gaan en voor jezelf te staan. Om goede prijzen te vragen, om te durven zeggen “wat ik bied is waardevol”. Om het niet alleen te weten, maar ook te doen.

 

Ik heb het ook moeten leren en ik kan je vertellen dat het zo’n groeiproces is.
Misschien is dit wel het mooiste wat je mee gaat maken in je leven!

 

 

Ben jij zijn bewuste ondernemer met ambitie en wil je weten wat er mogelijk is voor jou? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of mijn aanbod passend is voor je. Stuur me een email als je vragen hebt. Mail naar info@moniquecoppens.nl

En wil je meer weten over mijn verhaal, dan lees vooral verder….

Ik ben in 2013 begonnen met mijn eigen (online) coachingsbedrijf vanuit een passie om creatieve, ondernemende vrouwen te helpen hun wensen waar te maken (én de wereld)te verbeteren en ik had een bepaalde mate van succes, maar het was hard werken, voor weinig geld en het was nog echt de pioniertijd waarin je alles zelf moest uitvogelen. Ik hield vol in de hoop dat het wel op een gegeven moment “wel zou gaan lopen”.

Totdat ik in ergens in 2017 – tot mijn schrik – merkte dat ik me in mijn bedrijf behoorlijk burnout voelde. Net als in mijn eerdere carrière als psycholoog en wetenschappelijk onderzoeker. Ik begreep het niet, want ik deed nu wél iets wat ik leuk vond om te doen! en ik kon het op mijn eigen manier doen, want het was míjn bedrijf. Maar wist nog steeds niet hoe ik het rustiger aan kon doen. Ik moest toegeven dat het uiteindelijk niet op poten kreeg, de zakelijke kant. Na nog wat maanden doordrukken besloot ik toe te geven dat ik het niet meer wist en moest stoppen.

Ik ging een bijbaan zoeken, nóg een yoga opleiding volgen en les geven en ik bouwde een labyrint, óók een manier om mensen verder te helpen en voor mij een manier om rust in te bouwen. Dacht ik. Maar meer en meer besefte ik dat ik bezig was met “een goed idee”. En dat werkt niet. Ik was goed in yogales geven, ik had enthousiaste mensen in mijn les én in mijn online programma, maar ik wilde verder en dieper werken met mensen. Sneller. En toen kwam de grote realisatie: “Ik BEN gewoon een coach”! Dat is wat past bij mij. Maar waarom doe ik dat dan niet?

En daaruit volgde het tweede besef. Ik kan dan wel een goede coach zijn, maar ik was niet heel goed in het opzetten en runnen van een coachingsbedrijf. Ik heb me door mijn eigen onzekerheid en onzakelijkheid van mijn passie af laten houden.

Dit was eind 2019. Ik besloot dat mijn nummer 1 doel werd om mijn relatie met geld te verbeteren. En dat ik zou gaan leren om dat bedrijfsdeel nu eens écht goed te doen en deed een opleiding tot “Money Breakthrough Business Coaching” en kwam o.a. in contact met de trainingen die ik nu zelf geef, de “Ontdek je Merk Archetype” en “Money Mindset” trainingen. Levensveranderend!

Ik ontdekte dat de zakelijke kant ook heel fijn, mooi en “soulful” kan worden aangepakt! En dat het minstens een even goed en groots pad van transformatie is dan welke yoga of magie opleiding dan ook.

Alle puzzelstukjes vielen in elkaar, want ik merkte ook dat mijn yogapad, mijn labyrintwerk, mijn sjamanistische trainingen niet voor niets waren geweest. Ik vind het heerlijk om mensen die dit in de wereld zetten en aanbieden aan anderen te helpen! Om ze te laten zien hoe je een bedrijf maakt waarin je én bezield bezig bent én geld verdient. Ik coach nu de persoon die ik eerder was toen ik ploeterde met mijn online life-coachingsbedrijf, mijn yogastudio, mijn magische labyrintreis. Ik ben nu de businesscoach die ik zelf niet kon vinden: die weet van praktisch je bedrijf neerzetten én die de donkere nacht van de ziel kent als geen ander. Die weet wat healing is. En hoe je dat kunt verpakken zonder jezelf uit te verkopen. Met integriteit dienen. Daar sta ik voor.

Ben jij zijn bewuste ondernemer met ambitie en wil je weten wat er mogelijk is voor jou? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of mijn aanbod passend is voor je. Stuur me een email als je vragen hebt. Mail naar info@moniquecoppens.nl