Mijn naam is Monique Coppens en ik ben gecertificeerd Money Breakthrough Business Coach en ik kan je helpen met:

– Het verstevigen van je mindset, je energie en je zelfvertrouwen omtrent geld, marketing en zichtbaarheid zodat je goed gaat verdienen in je bedrijf zonder op te branden of jezelf uit te verkopen

– Het (opnieuw) vormgeven van je bedrijf en de manier waarop je naar buiten treed (met behulp van de Merk Archetypen) zodat je op een succesvolle en bezielde manier een grotere impact kan maken voor de mensen voor wie jij het allemaal doet!

Ik werk graag met Bewuste en Ambitieuze Ondernemers, die een groter verschil willen maken, zonder op te branden of zichzelf uit te verkopen

Ik werk graag met ondernemers die al redelijk wat bewustzijnswerk hebben gedaan en die er klaar voor zijn om hun bedrijf op een krachtige manier in de wereld te zetten. Die weten dat daar innerlijk werk en persoonlijke groei aan te pas gaat komen.

Ik heb een achtergrond in psychologie (universitair), life-coaching, yoga en energiewerk (magie, sjamanisme) en ik vind het heerlijk om te coachen en mensen te helpen zien waar hun kracht ligt en hoe ze die praktisch in kunnen zetten. Ik prik liefdevol maar ferm door excuses heen, help je te helen wat geheeld moet worden en te doen wat gedaan moet worden. Ik kan met je mee de diepte in, maar daarna gaan we gewoon verder met het concreet neerzetten van een bedrijf en aanbod wat bij je past. Die mix van een praktische aanpak én diep doorgronden, dát is wat ik kan als de beste!

Ik weet uit eigen ervaring hoe frusterend het kan zijn een missie te voelen
en niet te weten hoe je het neer moet zetten

Om vol te zitten met talent en goede ideeën, weten dat je superkrachtig bent en echt iets te bieden hebt ….. en dat het er niet uit kan komen. De grote berg informatie waarin je dan verdwaalt als je serieus probeert een bedrijf te runnen, de verdienmodellen, marketing en plannen van aanpak en meer van die shizzle. Terwijl je voelt en weet dat er een weg voor jou moet zijn, het voelt als een missie.

Ik weet ook hoe lastig het kan zijn om er vertrouwen in te hebben en houden, om er voor te gaan en voor jezelf te staan. Om goede prijzen te vragen, om te durven zeggen “wat ik bied is waardevol”. Om het niet alleen te weten, maar ook te doen.

Ik heb het ook moeten leren en ik kan je vertellen dat het zo’n groeiproces is.
Misschien is dit wel het mooiste wat je mee gaat maken in je leven! En daar ben ik graag getuige van.

Ben jij zijn bewuste ondernemer met ambitie
en wil je weten wat er mogelijk is voor jou?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of mijn aanbod passend is voor je. Onderaan deze pagina vind je een contactformulier om een ontdekgesprek aan te vragen, maar stuur me ook gerust een email als je vragen hebt. Mail naar info@moniquecoppens.nl

En wil je meer weten over mijn verhaal, dan lees vooral verder….

Mijn Reis met coachen & (Online) Ondernemen

Ik ben in 2012 begonnen met mijn eigen online en offline coachingsbedrijf genaamd “Persoonlijk Paradijs” waarmee ik zeker een bepaalde mate van succes had, maar het was hard werken, voor weinig geld en het was nog echt de pionierstijd waarin het online ondernemen lang niet zo makkelijk was als nu.

Ik vond het geweldig om te doen, maar ook zwaar. Ik hield vol in de hoop dat het “op een gegeven moment wel zou gaan lopen”.

Ergens in 2017 – besefte ik tot mijn schrik –
dat ik me in mijn bedrijf behoorlijk burnout voelde

Net als me eerder was overkomen in mijn werk als psycholoog en wetenschappelijk onderzoeker. Ik begreep het niet, want ik deed nu wél iets wat ik leuk vond om te doen! Maar ik moest toegeven dat het niet op poten kreeg, de zakelijke kant. Na nog wat maanden doordrukken besloot ik toe te geven dat ik het niet meer wist en moest stoppen.

Ik ging een bijbaan zoeken, nóg een yoga opleiding volgen en les geven en ik bouwde een labyrint, óók een manier om mensen verder te helpen en voor mij een manier om rust in te bouwen. Dacht ik. Maar meer en meer besefte ik dat ik bezig was met “een goed idee”. En dat werkt niet. Ik was goed in yogales geven, ik had enthousiaste mensen in mijn les én in mijn online programma, maar ik wilde verder en dieper werken met mensen. Sneller. Met mensen die grotere stappen willen zetten in hun bewustwordingsproces. En toen kwam de grote realisatie: “Ik BEN gewoon een coach”! Dat is wat past bij mij. Maar waarom doe ik dat dan niet?

En daaruit volgde het tweede besef:
Ik kon dan wel een goede coach zijn, maar ik was niet heel goed in het opzetten en runnen van een coachingsbedrijf.

Ik kan dan wel een goede coach zijn, maar ik was niet heel goed in het opzetten en runnen van een coachingsbedrijf. Ik heb me door mijn eigen onzekerheid en onzakelijkheid van mijn passie af laten houden. Ik besloot dat ik zou gaan leren om dat bedrijfsdeel nu eens écht goed te doen en deed een opleiding tot Money Breakthrough Business Coach en kwam o.a. in contact met de trainingen die ik nu zelf geef, de “Ontdek je Merk Archetype” en “Money Mindset” trainingen. Levensveranderend!

Ik ontdekte dat de zakelijke kant ook heel fijn, mooi en “soulful” kan worden aangepakt! En dat het minstens een even goed en groots pad van transformatie is dan welke yoga of magie opleiding dan ook. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar, want ik merkte ook dat mijn yogapad, mijn labyrintwerk, mijn sjamanistische trainingen niet voor niets waren geweest. Ik vind het heerlijk om mensen die dit soort dingen in de wereld brengen te helpen dat vorm te geven in een bezield bedrijf.

Ik coach nu de persoon die ik eerder was toen ik ploeterde met mijn online life-coachingsbedrijf, mijn yogastudio, mijn magische labyrintreis. Ik ben nu de businesscoach die ik zelf niet kon vinden: die weet hoe je praktisch je bedrijf neerzet én die het innerlijke werk kent als geen ander. En hoe je dat kunt verpakken zonder jezelf uit te verkopen. Met integriteit dienen. Daar sta ik voor.

Ben jij zijn bewuste ondernemer met ambitie en wil je weten wat er mogelijk is voor jou? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of mijn aanbod passend is voor je. Stuur me een email als je vragen hebt. Mail naar info@moniquecoppens.nl

Afstemmen of mijn coaching iets voor je is?! Dat kan!

Ik maak graag kennis met je in een "Ontdekgesprek". Dat is een gesprek via ZOOM waarin we nagaan waar je staat met je bedrijf en waar je heen wilt. We kijken dan ook of het voor ons beide passend is om samen te werken. Het gesprek is gratis en verplicht je tot niets. Het is wel fijn als je oprechte interesse hebt om verder te komen met je bedrijf en coaching aan wil gaan.

Meld je aan voor een ontdekgesprek door een email te sturen naar info@moniquercoppens.nl. Vertel me iets over je bedrijf en je wensen en ik stuur je een link naar mijn agenda.