Hoi, mijn naam is Monique Coppens en ik help je graag met het vinden van jouw eigen unieke recept voor succes, zodat je met plezier en bezieling in en aan je bedrijf werkt en je een groter verschil maakt voor de mensen voor wie jij het allemaal doet!

Om succesvol te zijn moet je op een heldere en authentieke wijze communiceren met je potentiële klanten, maar het heeft ook een interne component: Je mindset, je energie en je zelfvertrouwen spelen ook een rol in de “aantrekkingskracht” van jouw bedrijf en de mate waarin je succes en geld kan ontvangen. Als het niet stroomt in je bedrijf is het een hele kunst om te ontdekken waar het dan precies misgaat. Is het iets praktisch zoals je marketing of business strategie? Of heeft het meer met je energie te maken, met je zelfvertrouwen of beperkende overtuigingen bijvoorbeeld?

Ik ben van beide markten thuis en ik help je graag met praktische en energetische tools en coaching om jouw dromen voor je bedrijf waar te maken!

Mijn businesscoaching en marketingkennis gecombineerd met mijn achtergrond in de onderzoekspsychologie, life coaching en yoga zet ik graag in om jou te helpen een authentiek en werkbaar fundament te bouwen in jouw bedrijf. Zodat het afgestemd is op jouw talenten en behoeften en op de wensen van je klant. Mijn aanbod en diensten helpen je om je eigen koers uit te stippelen en de juiste strategieën en technieken te kiezen die aansluiten bij wie jij bent en bij wat jouw klant van je nodig heeft.

Dit is een gesprek via ZOOM waarin we nagaan waar je staat met je bedrijf en waar je heen wilt.
We kijken dan ook of het voor ons beide passend is om samen te werken. Het gesprek is gratis en verplicht je tot niets.
Prik een datum en beantwoord de vragen en dan zie ik je snel!

Mijn Reis met coachen & (Online) Ondernemen

Ik ben in 2013 begonnen met mijn eigen online en offline coachingsbedrijf genaamd “Persoonlijk Paradijs” waarmee ik zeker een bepaalde mate van succes had. Maar het was hard werken, voor weinig geld en het was nog echt de pionierstijd waarin het online ondernemen lang niet zo makkelijk was als nu. Ik vond het geweldig om te doen, maar ook zwaar. Ik heb heel, héél veel verschillende dingen gedaan en ik ben mezelf regelmatig voorbij gerend door te proberen elke nieuwe hype bij te houden. Heel leerzaam wel. En vermoeiend 😉

Ergens in 2017 – besefte ik tot mijn schrik – dat ik me in mijn bedrijf behoorlijk burnout voelde

Net als me eerder was overkomen in mijn werk als psycholoog en wetenschappelijk onderzoeker. Ik begreep het niet, want ik deed nu wél iets wat ik bij me vond passen! Maar ik moest eraan toegeven, stoppen met doordrukken en me bezinnen. Ik ging een bijbaan zoeken, nóg een yoga opleiding volgen en les geven en ik bouwde een labyrint, óók een manier om mensen verder te helpen en voor mij een manier om rust in te bouwen. Dacht ik. Maar dat is natuurlijk allemaal veel. En ik was goed in het yogales geven en mijn cursussen vullen en ik had enthousiaste mensen in mijn les én in mijn online programma, maar ik besefte meer en meer…..dat ik het creatieve van coaching miste en dat ik verder en dieper wil werken met mensen aan hun mindset en energie

En ik besefte me dat ik me door mijn gebrek aan zakelijkheid van mijn passie had af laten houden!

Ik besloot dat ik zou gaan leren om dat bedrijfsdeel nu eens écht goed te doen en deed een opleiding tot Money Breakthrough Business Coach bij Kendall Summerhawk

Ik ontdekte dat de zakelijke kant ook heel fijn, mooi en op een bezielde manier kan worden aangepakt! En dat het minstens een even goed en groots pad van transformatie is dan welke yoga of magie opleiding dan ook. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Ik ben nu de businesscoach die ik zelf niet kon vinden: die weet hoe je praktisch je bedrijf neerzet én die het innerlijke werk kent als geen ander. En hoe je dat kunt verpakken zonder jezelf uit te verkopen. Hoe je je klanten optimaal kunt helpen, met integriteit dienen en marketen. Daar sta ik voor.

Wil je weten wat er mogelijk is voor jou? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of mijn aanbod passend is voor je. Stuur me een email als je vragen hebt. Mail naar info@moniquecoppens.nl of boek een ontdekgesprek