Vorige week wandelde ik met een vriend langs het kanaal. Ik vertelde over de cursus intuïtieve ontwikkeling die ik afgelopen half jaar heb georganiseerd met Esther Oomen en hoe ik heb ontdekt dat ik heel goed contact heb met mijn intuïtie en echt rake dingen kan aflezen uit bijvoorbeeld de eigendommen van mensen.

En zo kwam het dat ik even later op een bankje aan het kanaal zijn schoenen en zonnebril zat te lezen!

Wat de cursus intuïtieve ontwikkeling voor me heeft gedaan

Naast dat het super grappig is om dat te doen, is het ook net alsof je een kadootje mag uitpakken. Het is zo’n wonderlijke ontdekking geweest voor mij en de andere cursisten dat je heel veel kan aflezen uit bloemen, persoonlijke voorwerpen, foto’s en zelfs bijenwastekeningen! Je leest de energie van iemand. En bovenal leer je vertrouwen op dat wat je ziet/voelt/weet.

En iemand die gelezen wordt, krijgt dingen te horen die helpen om keuzes te maken, of dingen te zien waar wat mee moet gebeuren. Het is nooit de bedoeling om wat je van anderen terughoort klakkeloos aan te nemen. Maar het is fijn om eens andere wegen te onderzoeken dan waar je zelf steeds op beland. Dat vind ik het mooie aan dit soort werk.

Ik heb dan ook besloten Esther Oomen weer uit te nodigen voor een cursus intuïtieve ontwikkeling.

Je leest er meer over op deze webpagina
Voor vragen over de inhoud van de cursus, kun je haar mailen op esther@natuurlijkeaandacht.nl