Vorige week wandelde ik met een vriend langs het kanaal. Ik vertelde over de cursus intuïtieve ontwikkeling die ik afgelopen half jaar heb georganiseerd met Esther Oomen en hoe ik heb ontdekt dat ik heel goed contact heb met mijn intuïtie en echt rake dingen kan aflezen uit bijvoorbeeld de eigendommen van mensen.

En zo kwam het dat ik even later op een bankje aan het kanaal zijn schoenen en zonnebril zat te lezen!

Wat de cursus intuïtieve ontwikkeling voor me heeft gedaan

Naast dat het super grappig is om dat te doen, is het ook net alsof je een kadootje mag uitpakken. Het is zo’n wonderlijke ontdekking geweest voor mij en de andere cursisten dat je heel veel kan aflezen uit bloemen, persoonlijke voorwerpen, foto’s en zelfs bijenwastekeningen! Je leest de energie van iemand. En bovenal leer je vertrouwen op dat wat je ziet/voelt/weet.

En iemand die gelezen wordt, krijgt dingen te horen die helpen om keuzes te maken, of dingen te zien waar wat mee moet gebeuren. Het is nooit de bedoeling om wat je van anderen terughoort klakkeloos aan te nemen. Maar het is fijn om eens andere wegen te onderzoeken dan waar je zelf steeds op beland. Dat vind ik het mooie aan dit soort werk.


Meer inspiratie?

Schrijf je in voor mijn “Liefdesbriefjes” en ik stuur je om de twee weken een mail met inspiratie, mooie woorden en fijne oefeningen om werk te maken van je wensen! Klik hier om je aan te melden voor de liefdesbriefjes!

Een magische reis naar binnen

Ik heb een supermooi online programma “De Magie van Yoga Nidra”. Dit is erg geschikt voor je als je beter in contact wilt staan met jezelf en je intuïtie en vernieuwing zoekt in je leven. Als je er klaar voor bent je ziel het roer in handen te geven en op avontuur te gaan. Al werken we óók aan je bewuste wensen in dit programma. Het is een reis van 5 weken, die je daarna vaker kan doen, met begeleiding in de vorm van een facebookgroep en regelmatige coachingscalls. Ga op innerlijk avontuur! Hier vind alle informatie: De Magie van Yoga Nidra

Coaching

En als je na het lezen van dit blog het gevoel hebt “JAAAAAA” ik wil ook uit dat te kleine doosje en je hebt hulp nodig om op gang te komen, dan is een coachingstraject wellicht passend voor je. Een eerste stap is dan om een ontdekgesprek met mij aan te vragen.
Hier vind je alvast wat informatie: Coaching