Ik lag gisteren op mijn rug een balk boven mijn hoofd te voorzien van de eerste laag grondverf. Wat een snertklus. En ineens, nadat het in de grondverf stond allemaal, had ik er helemaal genoeg van. Er knapte iets. We zijn al sinds september met die zolderkamer bezig en we slapen daar ook al die tijd. Het staat dus al drie maanden overhoop en ik ben er helemaal klaar mee.

Ik ging zitten en rekende uit, dat ik met alles wat ik deze week nog gepland heb staan en de kinderen die deze week twee extra middagen vrij zijn, we met geen mogelijkheid nog voor de kerst mijn bureau en zithoekje op zolder kunnen terugbrengen naar een staat waarin je er ook daadwerkelijk iets mee kan.

En ik heb mijn chill hoekje nodig. NU.

Mijn man was het met me eens en ‘s avonds deden we alle verf in een kast, zetten de meubels op de plaats en haalde de stofzuiger nog eens goed door de ruimte. En toen heb ik heerlijk op mijn zitzakkie liggen lezen, bij mijn nieuwe zoutlamp die ik van de sint heb gekregen. En ik laadde weer op. Even niks en niemand, alleen ik….heerlijk!

Het was weer een goede les in écht kijken wat je nodig hebt en dat dan aan jezelf geven, ook al is het nog zo onhandig of onlogisch.

In mijn bedrijf kom ik het ook tegen. Er is nog zoveel wat ik wil doen en aan wil passen. Mijn website komt nog zó niet overeen met wat ik voor ogen heb. Ik heb nog zoveel ideëen voor blogs en freebies. En toch moet ik ook qua bedrijf echt nodig met vakantie. En dat ga ik doen!

Deze week rond ik nog af wat afgerond moet worden en dan neem ik lekker vrij af!

Daarom wens ik je bij deze alvast een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar.

Ik ben in januari bij je terug!

Heb een fijne week!


Monique

p.s. Waar kun je even de boel de boel laten om meer aan jezelf toe te komen? Ik hoop voor je dat je dat jezelf kunt gunnen!