vrij in de vrouwelijke stroom workshop

ZONDAG 3 NOVEMBER 2019
14.00 – 17.30 in het Zonnelicht in Tilburg

Klik hier om te bestellen!

Doel:

Het doel van deze workshop is om op te ruimen wat jou blokkeert om vrij en op een positieve manier uiting te geven aan wie jij bent als vrouw. We gaan patronen en blokkades in je systeem oplossen op een zachte manier. Doordat we dit in een groep doen, kun je ervaren dat je een stuk lichter naar huis gaat omdat de effecten van dit werk vergroten als je het samen doet met anderen. De workshop is ook zo opgebouwd dat je voor jezelf werkt én voor de vrouwelijke energie als geheel. Het collectief. En door de meditatie die je na afloop meekrijgt op mp3 kun je ook thuis verder met dit bijzondere werk.

Waarom:

Door de eeuwen heen is het vrouwelijke erg onderdrukt en of je dat nu gelooft of niet, op een bepaald vlak hebben we daar nog steeds last van, ook wij hier in het “vrije” westen. Het is nog steeds niet makkelijk om je uit te spreken als vrouw. Om niet de hysterische miep te worden gevonden als je emotioneel bent. Om vrij te genieten van je seksualiteit. Om het “allemaal te veel of te snel of te hard” te vinden. Want door je opvoeding heb je wellicht nog oude denkbeelden meegekregen, heb je je leren schikken. Of je gelooft inderdaad dat er energetisch nog een hoop ruis hangt in de wereld die opgeruimd kan worden. Deze workshop is echter heel praktisch van aard, we gaan aan de slag. En we doen stiekem meer dan we denken 😉

Door Wie:

Met een heel scala aan opleidingen en ervaring in energetisch opruimwerk (o.a. een masters in Psychologie, life-coaching, yoga en energy clearing) ben ik er erg goed in om bij anderen energie los te maken en af te laten voeren wat niet meer nodig is. Dit kan heel subtiel gebeuren en het opruimwerk van deze middag zit verweven in de oefeningen die we doen. Een tweetal mooie visualisaties, een Energy Block Release sequentie uit de Dru yoga en een heerlijke lange Yoga Nidra sessie op het einde waarin alles geïntegreerd kan worden. En daarnaast doe ik nog wat dingen in de voorbereiding en in de workshop zelf om de stroom te bevorderen.

Voor wie:

Deze workshop is voor vrouwen die er zin in hebben meer voluit van het leven te genieten. Die ernaar verlangen om lekker “te aarden” in het leven. Die zoeken naar een manier om meer positief in hun relaties te staan en die hun eigen unieke bijdrage met de wereld willen gaan delen. Deze workshop kun je zo vaak mee doen als je wilt, er valt altijd een laagje verder weg te pellen.

Even proeven:

Om je aan de sfeer te laten proeven heb ik een van de meditaties die we deze middag doen opgenomen en op youtube gezet. Ga er lekker voor zitten en doe mee. Hierin zit ook opruimwerk. Dus doe lekker het voorwerk en als je ervaart dat het je goed doet, bestel dan je kaartje voor de “Vrij in de Vrouwelijke Stroom” Workshop! Klik hier om naar de webshop te gaan

ZONDAG 3 NOVEMBER 2019
14.00 – 17.30 in het Zonnelicht in Tilburg

Klik hier om te bestellen!