YOGA NIDRA LES IN TILBURG

St. Willebrordplein 4, Tilburg

vrijdagochtend van 8.45 tot 10.15 

Op de eerst vrijdag van de maand kan je een proefles volgen

RESERVEER JE PROEFLES – KLIK HIER!

 vrijdagochtend van 8.45 tot 10.15 

Sinds ik Yoga Nidra volg, voel ik me gewoon beter. Een betere focus, zowel prive als zakelijk, maar ook lichamelijk voel ik met fitter, uitgerust. Hierdoor kan ik me veel beter aan mijn plannen en voornemens houden en gaat het lekker!

Marijke Buylinckx

Yoga Nidra Cursus in Tilburg

Een yoga nidra les is een echt verwenmoment voor jezelf. De les begint met lichaamsbeweging en flow yoga oefeningen. Dat is een zachte en vloeiende vorm van yoga waarin er veel aandacht is voor het opruimen van energetische blokkades. Deze yoga vorm is erg toegankelijk. Na ongeveer een half uur gaan we ons nestelen voor de yoga nidra. Dat is een yoga vorm waarbij je ligt en gesproken aanwijzingen opvolgt. Je komt zo op een hele diepe laag van ontspanning. Een laag waarin je echt los kunt laten. Op deze pagina lees je alles over yoga nidra. Na de les in de sfeervolle ruimte, een voormalige kloosterkapel, is er tijd om een kopje thee te drinken en langzaam “wakker te worden”.

Werken met een eigen sankalpa

Tijdens de lessen word je begeleid in het creëren van een eigen sankalpa. Dat is een wens of intentie die je tijdens de yoga nidra meditatie in je onderbewuste “plant”. Als je hier meer over wilt weten, kijk dan op deze pagina. Wekelijks werken met je eigen persoonlijke sankalpa heeft bijzondere effecten op jezelf en je leven. Dat vind je niet vaak in een yogales, dat gaat meer richting de effecten die je kan krijgen van coaching. Ik vind het ook erg leuk om van je ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Wat maakt mijn lessen anders?

monique coppens yoga nidra docente tilburgWat mijn lessen kenmerkt is een rustige, fijne sfeer met ruimte voor persoonlijke aandacht en humor. De yogavormen die ik gebruik in mijn les zijn niet de standaard yogavormen, beide worden ook ingezet om blokkades op te ruimen

Lokatie

Ik geef les in een hele fijne sfeervolle ruimte, een voormalig kloosterkapel met mooie glas in loodramen. Na de les is er tijd en ruimte voor een lekker kopje thee en napraten. 

Het Kloosterhuis
Sint Willebrordplein 4
5014 BX Tilburg
Website Kloosterhuis

Wat heb je nodig tijdens de les?

Matjes en kussens zijn aanwezig, wel is het fijn als je een warme deken, warme sokken en een vest meeneemt, ook op warme dagen. Je koelt namelijk erg af als je ligt en als je loslaat. Trek makkelijk zittende kleding aan en neem een flesje voor water mee en eventueel een oogkussentje. In de les word je gestimuleerd wat aantekeningen te maken, dus een pen en een schrijfboekje is ook handig. Het is fijn om voor je yoga nidra inzichten een boekje te reserveren.

RESERVEER JE PLEK IN DE CURSUS – KLIK HIER!

Proefles

12,50 euro (losse betaling via de webshop klik hier!)

Strippenkaart

60 euro (twee maanden geldig klik hier om te bestellen!)

Vast abonnement

40 euro per maand (automatische overschrijving, met één maand opzegtermijn, je kunt via de webshop betalen, klik hier. Je kan ook betalen via automatische bankoverschrijving. Stuur dan even een mail naar info@moniquecoppens.nl)

Vrijdagochtend 08.45 tot 10.15

okt 2018: 5, 12, herfstvakantie, 26 | nov 2018: 2, 9, 16, 23, 30dec 2018: 7, 14, 21, kerstvakantie | jan 2019: kerstvakantie, 11, 18, 25 feb 2019: 1, 8, 15, 22 | mrt 2019: 1, 8, 15, 22, 29 april 2019: 5, 12, 19, 26mei 2019: meivakantie, 10, 17, 24, 31  | juni 2019: 7, 14, 21, 28

Vragen? Mail ze naar info@moniquecoppens.nl

De yoga nidra lessen van Monique zijn ten zeerste aan te bevelen! Nidra veranderd je houding, je geest, je concentratie, je openheid, je innerlijke zelf… Eigenlijk stelt het je (huidige levens)situatie(s) op de proef. Erg fijn als je écht iets te weten wilt komen over jezelf! Persoonlijk had ik er heel veel aan. Het lijkt op een ‘simpele ontspanning’ maar erachter schuilt een gouden schat! Je krijgt informatie vanuit je hart en je leert je intuïtie weer te volgen… En vooral keer je terug naar jezelf: in het moment zijn! Ik zeg: uitproberen en ervaren wat het met je doet! Het is een groot cadeau aan jezelf. Annika Sakic

Ik was al langer bekend met yoga Nidra, doordat Monique deze manier van yoga vaker heeft gebruikt in haar online programma’s.
Yoga Nidra is een heel krachtige manier om tot diepe ontspanning te komen. Monique kan je daar heel fijn in meenemen.

De les op vrijdagochtend is een combinatie van eerst een gedeelte oefeningen flow yoga, een heerlijk vloeiende manier van yoga. Deze yoga past heel goed bij mij, want je hoeft hierbij niet eindeloos een houding vast te houden, maar beweegt langzaam van de ene houding in de andere.

En het tweede gedeelte is dat er echt de tijd wordt genomen voor de diepe ontspanning van de Yoga Nidra. Ik heb genoten van de les, bedankt Monique. Ik voel nu al dat deze les een heerlijk begin gaat worden van mijn weekend. Wendy Schenkels

Afgelopen dinsdag erg genoten van Monique haar, eerste, yoga nidra (met een beetje flow) les. We waren met z’n tweetjes, de les verliep ontspannen en fijn. Ik kende deze yoga-vorm niet. Voelde even een beetje gek, om bouncend bezig te zijn. Maar ook wel weer leuk, lachen werkt per slot ook erg ontspannend 😉
Yoga nidra kende ik al, je wordt als het ware aan de hand meegenomen naar een diepere ontspanning.

Erg fijn! Een aanrader, niet alleen omdat Monique zo leuk en spontaan is.

En het tweede gedeelte is dat er echt de tijd wordt genomen voor de diepe ontspanning van de Yoga Nidra. Ik heb genoten van de les, bedankt Monique. Ik voel nu al dat deze les een heerlijk begin gaat worden van mijn weekend. Anja de Laat

Mijn eerste les Yoga Nidra was meer dan waar ik op gehoopt had: van doodvermoeid en gestresst naar heerlijk rustig, ontladen en energiek. Monique kreeg dat allemaal voor elkaar in (ruim) een uurtje: wonderbaarlijk! De lessen worden gegeven in een kleine setting. met ruimte voor liefdevolle aandacht en een lach. Monique, dank je wel voor deze proefles. Graag voor mij een abonnementje!

Hilde Kremers