Je hebt hem misschien al gezien, mijn nieuwe logo, gemaakt door Hazel Grace. Het labyrint. Mijn labyrint. Deze heeft ze voor mij ontworpen als een reminder dat het labyrint voor mij een krachtig gereedschap is. Ook in het stuk business coaching en marketing waar ik nu mee bezig ben.

Je producten en diensten onder de aandacht brengen van potentiële klanten, dat is wat er zichtbaar is aan de buitenkant van je bedrijf, het is de weg naar buiten gaan. Maar dat kan je niet als je niet eerst naar binnen gaat. Het heeft alles te maken met je binnenkant. Als je echt iets op wilt bouwen in je bedrijf, met je diensten, voor mensen die jij heel graag vooruit wilt en kunt helpen, dan is het belangrijk dat het “van binnen” goed zit. Dat het bedrijf klopt voor jou. Dat jij er in gelooft.

Ik weet uit ervaring dat als je er zelf niet helemaal in gelooft, je het ook niet kunt verkopen. Dat het niet werkt aan de buitenkant als je van binnen de weg kwijt bent. Dit heb ik óók meegemaakt toen ik trainingen van anderen aan de man bracht trouwens, niet alleen in mijn eigen toko. Op de momenten dat ik er helemaal achter stond en er enthousiast over was, was het makkelijk om anderen er enthousiast voor te maken.

Als het niet helemaal lekker loopt met je bedrijf en met het vinden van (nieuwe) klanten, dan geloof ik echt dat het goed is om eerst naar binnen te gaan. Te kijken of het allemaal nog klopt voor jezelf, of er iets is wat anders moet. Dit is het labyrint ingaan, naar je kern gaan, je verbinden met jezelf (en met je bedrijf in dit geval). En vandaaruit loop je weer naar buiten, met je connectie weer hersteld en met vernieuwde inzichten. En ik vind het heerlijk om dit pad met anderen mee te lopen en te helpen met de scherpe bochten 😉

Voor mij is nu een tijd aangebroken van naar buiten lopen. Zoals je in mijn vorige blog kon lezen heb ik zelfs overwogen maar lekker “binnen” te blijven. Wat soms ook goed is om te doen. Op adem komen. Maar als je voélt dat je iets te bieden hebt, een bijdrage te leveren hebt, dan moet je weer naar buiten!

Ik wil graag delen wat ik heb geleerd en bovenal wil ik weer heerlijk creatief aan de slag met andermans bedrijf (en innerlijk 😉 ). Vooral werken met en voor mensen die een bijdrage zijn voor een bewustere wereld. Voor heling. Voor de natuur. Wij zijn vaak te bescheiden, te wars van commercie om een echte impact te maken. En dat is jammer. Dat kan anders! Zonder aan authenticiteit en eerlijk in te leveren.

Ik help je daar graag mee!

En omdat ik nét weer naar buiten aan het gaan ben, wat voelt als een verse start, heb ik een bijzonder aanbod voor je!

Ik ben de lancering van een nieuwe intensive aan het voorbereiden; de “Ken je Klant” Intensive. In dit 6 weken 1 op 1 coachprogramma leer je je ideale klant beter kennen en maak je een marketingstrategie die past, bij jou én je klant. Deze intensive is nieuw en wordt pas in april gelanceerd maar voor mijn verjaardag heb ik een fijne actie bedacht:

In januari kun je gebruik maken van de 3-voor-1 aanbieding!

Je krijgt dan de Merk Archetype Intensive, de Money Mindset Mantra én de “Ken je Klant” Intensive voor de prijs van de Merk Archetype intensive! Je investering is dan 800 euro inclusief btw, i.p.v. 2200! (Ja, ik lijk inderdaad wel gek, dit is echt het beste aanbod wat je van me gaat krijgen. Een uitnodiging om nu een sprong te maken, een grote, met hulp van mij!

Dit pakket van intensives brengt je heel veel helderheid over je bedrijf, je persoonlijke focus daarin, je richting en de klanten en je hebt na een week of 10 (naar gelang je het inboekt, 8 weken is het snelst wat je kan doen) een superstrakke boodschap die je uit kan dragen, een plan om je ideale klanten te bereiken en de juiste mindset en energie om die klanten (en het geld) ook echt te ontvangen in je bedrijf

Nog even om je geheugen op te frissen, mijn andere intensives:

Merk Archetype Intensive
Als je meer richting wilt in je bedrijf en beter wilt begrijpen wat je doet met je diensten en welke mensen daar naar op zoek zijn, dan is de Merk Archetype Intensive voor jou! Ik ben een nieuwe informatiepagina aan het maken daarover, maar in de tussentijd kun je er hier meer over lezen: Klik hier voor meer informatie over de Merk Archetype Intensive

Money Mindset Mastery
Als je sterker in je schoenen wilt staan omtrent de prijzen die je vraagt en het geld dat je wilt ontvangen in je bedrijf dan is de Money Mindset Mastery VIP dag iets voor je: Klik hier voor meer informatie over Money Mindset Mastery

Interesse?

Het is altijd nuttig om eerst een ontdekgesprek met mij te plannen zodat je weet dat het een goede match voor je is, deze programma’s.
Boek hier je plekje in mijn agenda! voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we verhelderen wat jij nu nodig hebt voor jouw bedrijf en of mijn programma’s daarvoor een goede match zijn.

Ik hoop je snel vooruit te mogen helpen!